Libnet.ro
UNICEF

06:00

A uitat atacul la statul de drept. Marcel Ciolacu, de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Adevărul Adevărul,
A uitat atacul la statul de drept. Marcel Ciolacu, de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Presedintele interimar al PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a tinut sa dea un mesaj de Ziua Europei si arata ca PSD a sustinut si va sustine in continuare parcursul european al Romaniei. in epoca Dragnea, socialistii europeni au inghetat relatiile cu PSD, in timp ce liderii de la Bruxelles au condamnat vehement atacul Guvernului Dancila la adresa statului de drept. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD a transmis un mesaj de Ziua Europei, prin intermediul unei postari video pe Facebook.

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Ataca institutii fundemantale ale statului, precum Parlamentul si CCR. Slabeste democratia si netezeste drumul catre un trecut pe care ni-l doream uitat (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a venit joi seara cu o replica pentruu presedintele Klaus Iohannis, care i-a acuzat pe social-democrati ca fac tot posibilul ca efortul de reconstructie a.

MARCEL CIOLACU: Guvernul trebuie sa ia de indata masuri ca instantele sa nu fie blocate cu sute de mii de procese

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca Executivul trebuie sa ia de indata masuri ca instantele sa nu fie blocate cu sute de mii de procese, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Avocatului Poporului asupra Ordonantei de Urgenta a Guvernului prin care se reglementeaza cuantumul amenzilor pe perioada starii de urgenta.

MARCEL CIOLACU: Comisia Europeana a spus azi cat se poate de clar ca economia Romaniei se va prabusi in acest an

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca realitatea este sumbra pentru tara noastra, in contextul in care Comisia Europeana a transmis cat se poate de clar ca economia Romaniei se va prabusi in acest an.

Marcel Ciolacu: Guvernul PNL a promis ca gaseste solutii pentru ca toti copiii sa aiba acces la cursurile online. Nimic concret pana acum

Guvernul PNL a promis ca va gasi solutii pentru ca toti copiii sa aiba acces la cursurile online, insa nu s-a intamplat acest lucru nici pana acum, cand suntem aproape de ridicarea starii de urgenta, a atras atentia presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Nu poti sa-ti bati joc de oameni pentru ca tu n-ai fost in stare sa faci o lege buna

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a criticat, printr-o postare pe Facebook, ordonantele militare prin care sute de mii de romani au fost amendati pentru incalcarea restrictiilor, dupa decizia luata de CCR cu privire la neconstitutionalitate sanctiunilor.

Marcel Ciolacu, propunere in Camera Deputatilor: se interzic proiectele de autonomie teritoriala

Marcel Ciolacu, presedintele Partidului Social Democrat si al Camerei Deputatilor, a inaintat o propunere de Hotarare in Camera Deputatilor prin care nu vor mai fi luate in considerare initiativele legislative care afecteaza caracterul national, independent, unitar si indivizibil al statului roman, precum si cele care afecteaza integritatea si inalienabilitatea teritoriului Romaniei.

Marcel Ciolacu propune ca Parlamentul sa nu mai ia in considerare propuneri legislative care afecteaza caracterul national, independent, unitar si indivizibil al Romaniei

Marcel Ciolacu, a anuntat miercuri in Camera Deputatilor intentia de a modifica regulamentul, astfel incat sa nu mai poata fi inregistrate si dezbatute proiecte de lege care sa vizeze caracterul national, in.

Ziua Europei. 70 de ani de la demararea proiectului Europei unite. De ce i se mai spune si Ziua Schuman

Statele membre ale Uniunii Europene sarbatoresc astazi Ziua Europei, ramasa in istorie si sub numele de Ziua Schuman. in urma cu 70 de ani, Robert Schuman, ministru de externe al Frantei, punea bazele proiectului ce avea sa de vina Uniunea Europeana, printr-un plan vizionar de colaborare economica intre Franta si Germania, pentru eliminarea rivalitatilor de secole dintre cele doua state si mentinerea pacii continentale.

9 mai - Ziua Europei. Manifestarile se muta in acest an in online

Ziua Europei este marcata in fiecare an la data de 9 mai, incepand din anul 1985, cand in cadrul Consiliului European de la Milano s-a luat aceasta decizie. Data marcheaza ziua in care a fost pronuntata declaratia Schuman.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )