Libnet.ro
UNICEF

17:30

Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD a transmis un mesaj de Ziua Europei, prin intermediul unei postari video pe Facebook. continuă pe Antena3

A uitat atacul la statul de drept. Marcel Ciolacu, de Ziua Europei: PSD a sustinut mereu parcursul european al Romaniei

Presedintele interimar al PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a tinut sa dea un mesaj de Ziua Europei si arata ca PSD a sustinut si va sustine in continuare parcursul european al Romaniei. in epoca Dragnea, socialistii europeni au inghetat relatiile cu PSD, in timp ce liderii de la Bruxelles au condamnat vehement atacul Guvernului Dancila la adresa statului de drept.

Aurescu, mesaj de Ziua Europei: Mai mult ca oricand ni se confirma faptul ca valoarea constructiei europene consta in solidaritate

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, afirma, in mesajul de Ziua Europei, ca in aceasta perioada, mai mult ca oricand ni se confirma faptul ca valoarea constructiei europene consta in solidaritate, pe care se bazeaza actiunea comuna, coordonata, in beneficiul cetatenilor europeni. Si este momentul unei gandiri aprofundate despre viitorul proiectului european, spune ministrul.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Europei: Este cea mai dificila perioada dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, de Ziua Europei, un mesaj in care arata ca spiritul unitatii si al solidaritatii au fost foarte importante in contextul pandemiei, adaugand ca este cea mai dificila perioada pentru continent, dupa al Doilea Razboi Mondial.

Marcel Ciolacu: Nu poti sa-ti bati joc de oameni pentru ca tu n-ai fost in stare sa faci o lege buna

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a criticat, printr-o postare pe Facebook, ordonantele militare prin care sute de mii de romani au fost amendati pentru incalcarea restrictiilor, dupa decizia luata de CCR cu privire la neconstitutionalitate sanctiunilor.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Europei. Un nou sens viitorului UE

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, in mesajul transmis, sambata, de Ziua Europei, ca proiectul e.

MARCEL CIOLACU: Guvernul trebuie sa ia de indata masuri ca instantele sa nu fie blocate cu sute de mii de procese

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca Executivul trebuie sa ia de indata masuri ca instantele sa nu fie blocate cu sute de mii de procese, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Avocatului Poporului asupra Ordonantei de Urgenta a Guvernului prin care se reglementeaza cuantumul amenzilor pe perioada starii de urgenta.

MARCEL CIOLACU: Comisia Europeana a spus azi cat se poate de clar ca economia Romaniei se va prabusi in acest an

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca realitatea este sumbra pentru tara noastra, in contextul in care Comisia Europeana a transmis cat se poate de clar ca economia Romaniei se va prabusi in acest an.

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Ataca institutii fundemantale ale statului, precum Parlamentul si CCR. Slabeste democratia si netezeste drumul catre un trecut pe care ni-l doream uitat (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a venit joi seara cu o replica pentruu presedintele Klaus Iohannis, care i-a acuzat pe social-democrati ca fac tot posibilul ca efortul de reconstructie a.

VIDEO Ziua Europei sarbatorita online la Bruxelles si la Bucuresti Eurodeputatii romani, in dialog cu cetatenii

Ziua Europei este sarbatorita in fiecare an pe 9 mai pentru a marca discursul sustinut de Robert Schuman, ministrul de externe al Frantei, discurs care a pus bazele Uniunii Europene. in anii anteriori, Parlamentul European organiza in aceasta zi evenimente cu vizitatori in sediile proprii. Din cauza pandemiei COVID-19, in acest an, Parlamentul si celelalte institutii au creat o Zi a portilor deschise in mediul online, ocazie cu care vor fi reuniti cetatenii europeni din intreaga Europa in aceasta perioada de criza, promovand sentimentul de solidaritate si explicand rolul UE in depasirea acestei crize.

Marcel Ciolacu: Guvernul PNL a promis ca gaseste solutii pentru ca toti copiii sa aiba acces la cursurile online. Nimic concret pana acum

Guvernul PNL a promis ca va gasi solutii pentru ca toti copiii sa aiba acces la cursurile online, insa nu s-a intamplat acest lucru nici pana acum, cand suntem aproape de ridicarea starii de urgenta, a atras atentia presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )