Libnet.ro
UNICEF

18:00

Uitati de Ibiza!. Romania, promovata turistic de o jurnalista din Italia: Una dintre cele mai frumoase excursii din viata mea

Adevărul Adevărul,
Uitati de Ibiza!. Romania, promovata turistic de o jurnalista din Italia: Una dintre cele mai frumoase excursii din viata mea

O jurnalista din Italia a ales sa-si petreaca ziua de nastere in Romania, spre surprinderea prietenilor care au primit decizia ei cu surprindere si nedumerire. Experienta pe care a avut-o in cele cateva zile de octombrie in care a colindat Bucurestiul si Valea Prahovei a impartasit-o cu cititorii Corriere della Sera. continuă pe Adevărul

Romania, promovata turistic de o jurnalista din Italia: Nu este mai prejos decat renumitele Ibiza si Mykonos

Carlotta Clerici este o jurnalista din Italia care a venit in Romania pentru a-si petrece ziua de nastere. Tanara a impartasit experienta cu cititorii Corriere della Sera. Preturi super-mici,.

Romania, promovata turistic de presa italiana: Uitati de Ibiza, toata lumea sa mearga in Romania ca noua destinatie pentru turism low-cost (VIDEO)

O jurnalista din Italia a fost profund impresionata de ce a gasit in Romania. Romania este promovata turistic de presa italiana cu un articol publicat de Corriere della Sera. Laudele la adresa tarii noastre.

Imagini apocaliptice! Mai multi morti, in urma inundatiilor din Italia- VIDEO

Intemperiile care afecteaza Italia de duminica au provocat luni moartea a trei persoane si au obligat inchiderea a numeroase scoli, in timp ce apele au atins o cota istorica la Venetia, relateaza AFP. Doua.

Alerta. Avertisment de la MAE pentru romanii din Italia! Ce fenomene meteo extreme ameninta aceasta tara

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Italia ca intreg teritoriul acestei tari va fi afectat de fenomene meteorologice intense,.

CUTREMUR ROMANIA. Adevarul despre CUTREMURUL din Vrancea enuntat de un cercetator al INFP

Un cutremur puternic a avut loc in zona Vrancea. Seismul a avut 5. 8 pe Richter. Ne asteptam, e un cutremur moderat, ceva mai mare decat ne asteptam noi. E un cutremur normal, care se produce c.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )