Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultima zi de audieri in Parlament. Doar cinci ministri au primit aviz favorabil

Antena3 Antena3,
Ultima zi de audieri in Parlament. Doar cinci ministri au primit aviz favorabil

Astazieste ultima zi de audieri in comisiile parlamentare ale ministrilor propusi in Guvernul Citu. Doar 5 din cei 12 propusi au primit aviz favorabil in primele doua zile de audieri. continuă pe Antena3

Miercuri, a doua zi de audieri in Parlament. Pana acum, trei ministri propusi in Cabinetul Citu au primit aviz favorabil

Audierile ministrilor propusi in Guvernul Citu continua miercuri in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. in prtima zi, trei din cei sase ministri audiati au primit aviz favorabil. -------15:44 Monica Anisie, ministrul propus la Educatie, a primit aviz negativ. 15:37 Ministrul propus la Sanatate, Victor Costache, a primit aviz negativ. 13:54 Lucian Bode, ministrul propus la Transporturi, si Ionut Stroe, de la Tineret, au primit avize pozitive. 13:52 Bogdan Gheorghiu a primit, miercuri, aviz negativ pentru functia de ministru al Culturii.

Virgil Popescu, ministrul desemnat pentru a prelua portofoliul Economiei, a primit aviz pozitiv la audierile din Parlament

Virgil Popescu, desemnat pentru functia de ministru al Economiei in Guvernul Citu, a primit aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei in Guvernul Citu

Monica Anisie, ministrul desemnat pentru portofoliul Educatiei in Guvernul Citu, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Ion Stefan, propus ca ministru al Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, a primit aviz negativ

Ion Stefan, propus pentru functia de ministru al Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Ion Stefan a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Dezvoltarii

ACTUALIZARE - Ion Stefan a primit aviz negativ din partea comisiilor avand 20 de voturi impotriva, 10 voturi pentru si cinci abtineri. --- * ACTUALIZARE - Adrian Oros a primit aviz pozitiv din partea comisiilor, avand 18 voturi pentru, 14 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - Catalin Predoiu, ministrul desemnat sa ocupe portofoliul Justitiei in Cabinetul Citu, a fost avizat negativ la audierile din comisiile parlamentare de specialitate reunite, cu 27 de voturi pentru, 38 de voturi impotriva si 12 abtineri.

UPDATE Joi, ultima zi de audieri ale ministrilor propusi in Guvernul Citu Cinci din 12 au primit pana acum aviz pozitiv

Joi este a ultima zi de audiere in comisiile parlamentare ale ministrilor propusi in Guvernul Citu. in primele doua zile de audieri, cinci din cei 12 propusi au primit aviz favorabil, in forurile legislative de specialitate.

Nicolae Ciuca, ministrul desemnat pentru Aparare, a primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare

Nicolae Ciuca, ministrul desemnat pentru Aparare, a primit, marti, in cadrul audierilor din Parlament, aviz favorabil din partea comisiilor de Aparare reunite ale Parlamentului,.

Lucian Heius, ministrul desemnat la Finante, a primit aviz negativ

LucianHeius, ministrul desemnat sa ocupe portofoliul Finantelor, a primit, marti, in cadrul audierilor, aviz negativ din partea comisiilor parlamentare de specialitate reunite, cu 15 voturi pentru, trei voturi impotriva, si 19 abtineri.

Cea mai exclusivista masina electrica: Battista Anniversario, in doar cinci exemplare (FOTO)

PininfarinaBattistava fi, cu siguranta, cel mai exclusivist model electric de pe piata. Modelul se va realiza in 147 de exemplare, iar alte cinci exemplare cei mai cu dare de mana clienti,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )