Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Joi, ultima zi de audieri ale ministrilor propusi in Guvernul Citu Cinci din 12 au primit pana acum aviz pozitiv

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Joi, ultima zi de audieri ale ministrilor propusi in Guvernul Citu Cinci din 12 au primit pana acum aviz pozitiv

Joi este a ultima zi de audiere in comisiile parlamentare ale ministrilor propusi in Guvernul Citu. in primele doua zile de audieri, cinci din cei 12 propusi au primit aviz favorabil, in forurile legislative de specialitate. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Trei zile de audieri ale ministrilor din Guvernul Citu. Cand ar putea fi votul decisiv

Conducerea Camerei deputatilor a decis, luni, ca audierile ministrilor din Cabinetul Citu vor avea loc in trei zile, adica marti, miercuri si joi.

MARCEL CIOLACU: Parlamentarii PSD vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Guvernul Citu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca parlamentarii partidului vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu, adaugand ca ii e greu sa creada ca un ministru care a avut pana acum de trei ori un vot negativ de la parlamentari va primi de aceasta data un unul pozitiv.

Ultima zi de audieri in Parlament. Doar cinci ministri au primit aviz favorabil

Astazieste ultima zi de audieri in comisiile parlamentare ale ministrilor propusi in Guvernul Citu. Doar 5 din cei 12 propusi au primit aviz favorabil in primele doua zile de audieri.

Orban: Vom solicita un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor din Guvernul Citu

Premierul interimar Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat, duminica seara, ca liberalii vor solicita in Birourile Permanente ale Parlamentului un calendar cat mai rapid pentru audierea ministrilor propusi in Guvernul Florin Citu, apreciind ca votul in plen ar putea fi stabilit peste o saptamana.

Calendarul audierii ministrilor din Guvernul Citu

Audierile ministrilor propusi pentru Guvernul Florin Citu incep marti si dureaza trei zile. Potrivit lui Titus Corlatean, vicepresedintele Senatului, acestea se vor desfasura.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Lucian Heius, aviz negativ pentru functia de ministru al Finantelor

ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor, Lucian Heius, a primit aviz negativ din partea comisiilor reunite de Buget-Finante ale Parlamentului. Au fost 15 voturi pentru, trei voturi impotriva si 19 abtineri --- * ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor: O sa cer premierului Citu un comitet care sa analizeze influenta epidemiei --- * ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

incep audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu

ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Nicolae Ciuca, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor: O sa cer premierului Citu un comitet care sa analizeze influenta epidemiei --- * ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Costel Alexe, aviz favorabil pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor

ACTUALIZARE- Costel Alexe a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor. Au fost exprimate 19 voturi pentru, 18 voturi impotriva si nicio abtinere. --- * ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor, Lucian Heius, a primit aviz negativ din partea comisiilor reunite de Buget-Finante ale Parlamentului. Au fost 15 voturi pentru, trei voturi impotriva si 19 abtineri .

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Catalin Predoiu, aviz negativ pentru functia de ministru al Justitiei

ACTUALIZARE - Catalin Predoiu, ministrul desemnat sa ocupe portofoliul Justitiei in Cabinetul Citu, a fost avizat negativ la audierile din comisiile parlamentare de specialitate reunite, cu 27 de voturi pentru, 38 de voturi impotriva si 12 abtineri. -- *ACTUALIZARE- Costel Alexe a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor. Au fost exprimate 19 voturi pentru, 18 voturi impotriva si nicio abtinere. --- * ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor, Lucian Heius, a primit aviz negativ din partea comisiilor reunite de Buget-Finante ale Parlamentului. Au fost 15 voturi pentru, trei voturi impotriva si 19 abtineri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )