Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ultima zi de audieri pentru ministrii Guvernului Orban II

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ultima zi de audieri pentru ministrii Guvernului Orban II

ACTUALIZARE - Cu majoritate de voturi Violeta Alexandru a primit aviz negativ. Au fost inregistrate 13 voturi pentru si 35 voturi impotriva. --- * ACTUALIZARE - Violeta Alexandru: Sunt singura care are curajul sa puna lucrurile pe masa si sa va arate ce ati acoperit in acesti ani in minister si in institutiile din coordonare. Acelasi lucru si la ANPIS. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Ultima zi de audieri pentru ministrii propusi in Guvernul Orban II: Costache, Bolos si Alexandru au primit avize negative. Oros, aviz favorabil

Ultimii cinci ministri propusi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiati miercuri in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Potrivit programului aprobat de Birourile reunite ale Legislativului, miercuri, in ultima zi de audieri, sunt asteptati in fata deputatilor si senatorilor Adrian Oros - ministrul propus al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale ora 9,00), Victor Costache - ministrul propus al Sanatatii 10,00), Marcel Bolos - ministrul propus al Fondurilor Europene 12,00), Violeta Alexandru - ministrul propus al Muncii 13,00) si Lucian Bode - ministrul propus al Transporturilor ora 15,00). ------------15:48 Violeta Alexandru Munca) si Marcel Bolos Fonduri europene) au primit aviz negativ. 13:00 Victor Costache a primit aviz negativ dupa ce a fost audiat trei ore in cadrul comisiilor de sanatate reunite 11:05 Adrian Nechita Oros a primit miercuri aviz pozitiv pentru portofoliul Agriculturii.

Ministrii Guvernului Orban II, aceiasi ca in actualul Cabinet, audiati de comisiile de specialitate

Ministrii Guvernului Orban II sunt audiati de comisiile de specialitate, in zilele de luni, marti si miercuri. Premierul desemnat, Ludovic Orban, nu a facut nicio modificare in structura Cabinetului, asa ca actualii ministri interimari sunt propusi pentru aceleasi portofolii.

Ministrii Guvernului Orban II, audiati luni, marti si miercuri, in comisiile de specialitate: Programul complet al audierilor. Cand va avea loc votul de investitura

Ministrii cabinetului Orban II vor fi audiati, luni, marti si miercuri, in comisiile de specialitate din Parlament. Premierul desemnat, Ludovic Orban, nu a facut nicio modificare in structura echipei sale, asa c.

Sedinta a Comitetului Executiv National al PSD, pentru a stabili strategia la votul de investire a Guvernului Orban II

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, miercuri, sedinta fiind convocata dupa desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier. Social-democratii vor decide strategia pe care o vor urma la votul pentru investirea Guvernului Orban II, programat in 24 februarie. Totodata, PSD va discuta despre organizarea Congresului, pe care liderul interimar Marcel Ciolacu nu-l considera o prioritate.

Ultima zi de audieri pentru ministrii propusi in Guvernul Orban II

Ultimii cinci ministri propusi pentru a face parte din Guvernul Orban II sunt audiati miercuri in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

Ciolacu a anuntat oficial ca PSD boicoteaza votul de investire a Guvernului Orban II

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat oficial miercuri seara, dupa CEX, ca formatiunea va boicota investirea Guvernului Orban II programata pe 24 februarie prin neprezentarea parlamentarilor PSD la sedinta.

CALIN POPESCU TARICEANU: Nu vom participa la sarada Guvernului Orban II

Parlamentarii ALDE nu vor participa la audierile din comisiile de specialitate ale Parlamentului ale candidatilor de ministri pentru Guvernul Ludovic Orban II, a anuntat, luni, presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu.

Bogdan Chirieac, dupa ce s-a zvonit ca PSD doreste amanarea pentru investirea Guvernului: Pentru PNL e un dezastru

Bogdan Chirieac a avut o prima reactie dupa ce mass-media a relatat ca exista zvonuri despre faptul ca PSD doreste sa amane votul pentru investirea Guvernului.

PSD, plan-surpriza pentru guvernul Orban II. intrebari-capcana pentru ministrii liberali

Plan bomba pus astazi la cale de parlamentarii PSD pentru ministrii propusi in guvernul Orban 2. La audierile care incep azi in comisii, social democratii pregatesc intrebari-capcana pentru oamenii lui Orban. Primul pe lista este ministrul finantelor, Florin Citu, care promite dezvaluiri despre motivele pentru care social-democratii au amanat cresterea pensiilor pana la 1 septembrie.

DAN BARNA: USR va participa la votul de investire a Guvernului Orban II si va vota impotriva

Presedintele USR, Dan Barna, anunta ca parlamentarii Uniunii vor participa la sedinta in care se va decide daca Guvernul Orban II va fi sau nu investit si vor vota impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )