Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Ultima zi de audieri pentru ministrii propusi in Guvernul Orban II: Costache, Bolos si Alexandru au primit avize negative. Oros, aviz favorabil

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ultima zi de audieri pentru ministrii propusi in Guvernul Orban II: Costache, Bolos si Alexandru au primit avize negative. Oros, aviz favorabil

Ultimii cinci ministri propusi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiati miercuri in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Potrivit programului aprobat de Birourile reunite ale Legislativului, miercuri, in ultima zi de audieri, sunt asteptati in fata deputatilor si senatorilor Adrian Oros - ministrul propus al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale ora 9,00), Victor Costache - ministrul propus al Sanatatii 10,00), Marcel Bolos - ministrul propus al Fondurilor Europene 12,00), Violeta Alexandru - ministrul propus al Muncii 13,00) si Lucian Bode - ministrul propus al Transporturilor ora 15,00). ------------15:48 Violeta Alexandru Munca) si Marcel Bolos Fonduri europene) au primit aviz negativ. 13:00 Victor Costache a primit aviz negativ dupa ce a fost audiat trei ore in cadrul comisiilor de sanatate reunite 11:05 Adrian Nechita Oros a primit miercuri aviz pozitiv pentru portofoliul Agriculturii. continuă pe Hotnews

Ultima zi de audieri pentru ministrii propusi in Guvernul Orban II

Ultimii cinci ministri propusi pentru a face parte din Guvernul Orban II sunt audiati miercuri in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

Ultima zi a audierilor ministrilor propusi in Guvernul Orban II

Ultimele audieri ale ministrilor propusi in Guvernul Orban II au loc, miercuri, de la ora 9. 00, urmand sa apara in fata comisiilor Adrian Oros, Victor Costache, Marcel Bolos, Violeta Alexandru si Lucian Bode.

Ultima zi de audieri pentru ministrii Guvernului Orban II

ACTUALIZARE - Cu majoritate de voturi Violeta Alexandru a primit aviz negativ. Au fost inregistrate 13 voturi pentru si 35 voturi impotriva. --- * ACTUALIZARE - Violeta Alexandru: Sunt singura care are curajul sa puna lucrurile pe masa si sa va arate ce ati acoperit in acesti ani in minister si in institutiile din coordonare. Acelasi lucru si la ANPIS.

Audierea ministrilor propusi in Guvernul Orban II continua

Audierea ministrilor propusi sa faca pare din Guvernul Orban II continua, marti, urmand a aparea in fata comisiilor de specialitate candidatii propusi lan Economie, Dezvoltare, Sport, Justitie, Educatie, Afaceri externe si Cultura. Virgil Popescu deschide seria audierior, de la ora 9. 00, iar Bogdan Gheorghiu este ultimul programat.

PSD, plan-surpriza pentru guvernul Orban II. intrebari-capcana pentru ministrii liberali

Plan bomba pus astazi la cale de parlamentarii PSD pentru ministrii propusi in guvernul Orban 2. La audierile care incep azi in comisii, social democratii pregatesc intrebari-capcana pentru oamenii lui Orban. Primul pe lista este ministrul finantelor, Florin Citu, care promite dezvaluiri despre motivele pentru care social-democratii au amanat cresterea pensiilor pana la 1 septembrie.

incep audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban II

Luni, marti si miercuri ministrii propusi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiati in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

Nicolae Ciuca, propus pentru Ministerul Apararii in guvernul Orban 2, aviz favorabil in Parlament

Dupa o serie de audieri in comisiile reunite ale Parlamentului, Nicolae Ciuca, propus ca ministru al Apararii Nationale in guvernul Orban 2, a primit aviz pozitiv.

VIDEO A doua zi de audieri in Parlament: alti cinci ministri propusi in Guvernul Orban 2 au primit aviz negativ, unda verde doar pentru doi UPDATE

Avize negative pe banda pentru ministrii propusi in Cabinetul Orban 2. Cinci din cei sapte care au venit marti in fata parlamentarilor au primit o bila neagra, respectiv Ion StefanDezvoltare), Ionut StroeTineret), Monica AnisieEducatie), Catalin PredoiuJustitie) si Bogdan GheorghiuCultura). Bogdan Aurescu de la Externe si Virgil Popescu de la Economie au fost singurii care au primit aviz favorabil de la comisiile de specialitate. Luni au fost audiati patru ministri, unul singur primind aviz pozitiv, iar miercuri va fi ultima zi de audieri, votul asupra cabinetului urmand sa fie dat de plenul reunit luni.

Audierea ministrilor propusi in Guvernul Orban II continua

ACTUALIZARE - Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei si Cercetarii din partea Comisiilor reunite pentru invatamant, stiinta, tineret si sport din Camera Deputatilor si Senat. S-au inregistrat 14 voturi pentru, 15 impotriva si o abtinere. --- * ACTUALIZARE - Ministrul propus al Justitiei, Catalin Predoiu a primit aviz negativ dupa audieri, fiind inregistrate 26 de voturi pentru, 37 impotriva si 10 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Bogdan Gheorghiu, propus pentru portofoliul Cultura, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Camera si Senat. Rezultatul a fost: 9 voturi pentru, 13 impotriva si 2 abtineri.

Continua audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban II: Cine se prezinta, marti, in fata comisiilor de specialitate(VIDEO)

Audierea ministrilor propusi pentru a face parte din Cabinetul Orban II vor continua, marti, la Parlament. in fata membrilor comisiilor de specialitate reunite se vor prezenta cei propusi sa preia portofoliile de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )