Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultima zi a audierilor ministrilor propusi in Guvernul Orban II

Adevărul Adevărul,
Ultima zi a audierilor ministrilor propusi in Guvernul Orban II

Ultimele audieri ale ministrilor propusi in Guvernul Orban II au loc, miercuri, de la ora 9. 00, urmand sa apara in fata comisiilor Adrian Oros, Victor Costache, Marcel Bolos, Violeta Alexandru si Lucian Bode. continuă pe Adevărul

Audierea ministrilor propusi in Guvernul Orban II continua

Audierea ministrilor propusi sa faca pare din Guvernul Orban II continua, marti, urmand a aparea in fata comisiilor de specialitate candidatii propusi lan Economie, Dezvoltare, Sport, Justitie, Educatie, Afaceri externe si Cultura. Virgil Popescu deschide seria audierior, de la ora 9. 00, iar Bogdan Gheorghiu este ultimul programat.

VIDEO Prima zi de audiere a ministrilor din Guvernul Orban 2: Trei avize negative si unul pozitiv - UPDATE

Primii patru ministri propusi in Guvernul Orban 2 au fost audiati, luni, in Parlament, dar numai unul dintre ei a primit aviz pozitiv din partea comisiilor reunite. Este vorba de Nicolae Ciuca, propus la Aparare, in timp ce Costel Alexe, Florin Citu si Marcel Vela au primit aviz negativ. Audierile in comisiile parlamentare vor continua marti si miercuri.

VIDEO Ultima zi de audieri pentru ministrii propusi in Guvernul Orban II: Costache, Bolos si Alexandru au primit avize negative. Oros, aviz favorabil

Ultimii cinci ministri propusi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiati miercuri in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Potrivit programului aprobat de Birourile reunite ale Legislativului, miercuri, in ultima zi de audieri, sunt asteptati in fata deputatilor si senatorilor Adrian Oros - ministrul propus al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale ora 9,00), Victor Costache - ministrul propus al Sanatatii 10,00), Marcel Bolos - ministrul propus al Fondurilor Europene 12,00), Violeta Alexandru - ministrul propus al Muncii 13,00) si Lucian Bode - ministrul propus al Transporturilor ora 15,00). ------------15:48 Violeta Alexandru Munca) si Marcel Bolos Fonduri europene) au primit aviz negativ. 13:00 Victor Costache a primit aviz negativ dupa ce a fost audiat trei ore in cadrul comisiilor de sanatate reunite 11:05 Adrian Nechita Oros a primit miercuri aviz pozitiv pentru portofoliul Agriculturii.

Continua audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban II: Cine se prezinta, marti, in fata comisiilor de specialitate(VIDEO)

Audierea ministrilor propusi pentru a face parte din Cabinetul Orban II vor continua, marti, la Parlament. in fata membrilor comisiilor de specialitate reunite se vor prezenta cei propusi sa preia portofoliile de.

Audierile ministrilor din Guvernul Orban II incep luni, in Parlament. Votul in plen, pe 24 februarie

Audierea ministrilor in comisiile de specialitate ale Parlamentului incepe luni si se va intinde pe parcursul a trei zile, respectiv pana miercuri. Votul in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului urmeaza sa fie dat pe 24 februarie, ora 16. 00, potrivit calendarului stabilit de Legislativ, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban ataca PSD inaintea audierilor ministrilor propusi: Nu ne intereseaza votul din comisii

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, inaintea audierilor ministrilor propusi in Guvernul Orban II, ca alesii PNL ii pot aviza pozitiv pe cei propusi sa faca parte din noul Executiv.

Ultima zi de audiere a ministrilor propusi sa faca parte din Guvernul Orban II

Miercuri este ultima zi de audiere in comisiile de specialitate din Parlament a ministrilor propusi sa faca parte din cabinetul Orban II. Ultimii cinci ministri din echipa anuntata de premierul interimar.

incep audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban II

Luni, marti si miercuri ministrii propusi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiati in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

incep audierile ministrilor din Guvernul Orban 2

Votul in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului urmeaza sa fie dat pe 24 februarie, ora 1.

Audierea ministrilor propusi in Guvernul Orban II continua

ACTUALIZARE - Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei si Cercetarii din partea Comisiilor reunite pentru invatamant, stiinta, tineret si sport din Camera Deputatilor si Senat. S-au inregistrat 14 voturi pentru, 15 impotriva si o abtinere. --- * ACTUALIZARE - Ministrul propus al Justitiei, Catalin Predoiu a primit aviz negativ dupa audieri, fiind inregistrate 26 de voturi pentru, 37 impotriva si 10 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Bogdan Gheorghiu, propus pentru portofoliul Cultura, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Camera si Senat. Rezultatul a fost: 9 voturi pentru, 13 impotriva si 2 abtineri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3172 seconds )