Libnet.ro
UNICEF

18:45

ULTIMA FOTOGRAFIE cu Regele Mihai! S-a aflat MOTIVUL pentru care NU vor mai aparea alte imagini cu Regele (FOTO)

B1 B1,
ULTIMA FOTOGRAFIE cu Regele Mihai! S-a aflat MOTIVUL pentru care NU vor mai aparea alte imagini cu Regele (FOTO)

Regele Mihai a murit, marti, la ora 13. Ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost facute publice de Casa Regala in ianuarie 2016, cu doua luni inainte de anuntul privind boala sa grava si retragerea. continuă pe B1

Regele Mihai, lectie de vointa si de demnitate pentru antreprenorii romani

Regele Mihai, care a murit, marti, la varsta de 96 de ani, ramane un reper istoric pentru romani, iar viata sa poate oferi pilde de demnitate si vointa si antreprenorilor debutanti. O fateta mai putin cunoscuta a vietii regretatului suveran este calea antreprenoriatului, pe care regele a pornit de la zero, alaturi de sotia sa, dupa abdicarea fortata si exilul auster impus de regimul comunist. Fermier, antreprenor in electronice, broker - Mihai I a avut de fiecare data puterea sa invete ceva nou si sa se adapteze, pastrandu-si mereu demnitatea si ramanand ceea ce era, Regele.

Emotionant. Ultima fotografie cu Regele Mihai

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost.

Regele Mihai a murit in Elvetia. Cand va sosi in Romania aeronava cu trupul monarhului

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. La capataiul sau s-a aflat, pana in ultima.

Regele Mihai s-a stins neimpacat! Se judeca de ani de zile cu Statul roman

Chiar daca in ultima vreme s-a aflat in agonie, Regele Mihai se afla in proces cu institutiile statului roman. in clipa de fata, sunt pe rol doua procese. Unul se desfasoara la.

Reactia principelui Nicolae, dupa ce a aflat ca a murit Regele Mihai. Mesajul emotionant postat pe contul sau de Facebook

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a reactionat la scurt timp dupa ce Casa regala a anuntat ca fostul suveran al Romaniei a murit, marti, la ora 13.

Regele Mihai a murit. Universitatea din Cluj, data ca exemplu de monarh in ultima sa vizita in inima Ardealului

Regele Mihai a murit. in ultima sa vizita la Cluj-Napoca, in 2009, Regele Mihai primea titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara. Atunci se implineau 77 de ani de cand monarhul pasise prima data in aula universitatii.

Presedintele Comisiei Europene: Regele Mihai a traversat perioadele cele mai tragice ale istoriei sec. XX

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis un mesaj dupa moartea Regelui Mihai I al Romaniei. Am aflat cu profunda tristete vestea disparitiei Majestatii Sale, Regele Mihai I a.

REGELE MIHAI A MURIT! ROMANIA, iN DOLIU!

Regele Mihai a murit, la 96 de ani, a anuntat marti Familia Regala a Romaniei. Majestatea Sa s-a stins din viata marti, la ora 13, ora Romaniei, alaturi fiindu-i pana in ultima clipa.

Regele Mihai a murit. Ministerul Apararii: Va ramane de-a pururi un model de inspiratie, demnitate, verticalitate si curaj

Ministerul Apararii a transmis un mesaj emotionant la scurt timp dupa aflarea vestii ca Regele Mihai a murit. Am aflat cu profunda tristete vestea incetarii din viata a Majestatii Sale.

Marele mister ramas dupa ce Regele Mihai a murit: de ce l-a exclus din linia de succesiune la tron pe Principele Nicolae, singurul sau nepot

Excluderea din Linia de Succesiune a Principelui Nicolae a fost ultima mare decizie luata de Regele Mihai. Anuntul din 2015 a surprins pe toata lumea, dat fiind ca Nicolae era singurul nepot. Excluderea lui Nicolae a impartit adeptii monarhiei in doua tabere. Anul acesta, Principesa Margareta a adaugat paie pe foc si i-a interzis lui Nicolae sa vina la capataiul Regelui bolnav, amplificand suspiciunile ca in spatele excluderii au stat interesele familiei Principesa Margareta - Principele Radu.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )