Libnet.ro
UNICEF

00:07

ULTIMA FOTOGRAFIE cu Regele Mihai. S-a aflat motivul pentru care NU vor mai aparea alte imagini cu Regele (FOTO)

B1 B1,
ULTIMA FOTOGRAFIE cu Regele Mihai. S-a aflat motivul pentru care NU vor mai aparea alte imagini cu Regele (FOTO)

Vestile despre Regele Mihai sunt tot mai rele pe zi ce trece. Majestatea Sa nu a mai aparut in spatiul public de ceva timp, ultima fotografie cu el este cea in care apare alaturi de Regina. continuă pe B1

ONG-ul Conventia Nationala pentru Monarhie Constitutionala: De 4 ani, Regele Mihai se afla in spatele unui zid de tacere, pe care cu siguranta nu el l-a ridicat. Deciziile semnate in numele Regelui in ultimii ani contrazic profund tot ceea ce El a exprim

Conventia Nationala pentru Monarhie Constitutionala, organizatie non-guvernamentala care sustine restaurarea Monarhiei Constitutionale in Romania, afirma, intr-un comunicat, ca Deciziile semnate in numele Regelui in ultimii ani contrazic profund tot ceea ce El a exprimat public, adaugand: constatam cu tristete ca, de aproximativ 4 ani, Regele Mihai se afla in spatele unui zid de tacere, pe care cu siguranta nu el l-a ridicat.

Membru CNA, privind emisiunile in care s-a discutat despre Regele Mihai: E inadmisibil sa il chemi pe Miron Cozma sau pe Gigi Becali sa isi dea cu parerea

Dorina Rusu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), a cerut monitorizarea si analizarea emisiunilor in care s-a discutat despre Regele Mihai si a facut apel catre televiziuni sa trateze subiectul cu decenta.

Regele Mihai e mai bine: Ce SPUNE despre tot SCANDALUL din jurul sau

Regele Mihai se simte mai bine, a anuntat Principesa Margareta, care spune ca tatal ei este constient, vorbeste, recunoaste persoanele din jurul sau si a intrebat de ce este inconjurat de atat.

Motivul pentru care nu au aparut imagini noi cu regele Mihai I

Seful Casei Majestatii Sale Regelui Mihai, Andrew Popper, afirma ca starea fostului suveran este una foarte precara, pentru moment fiind stabilizata. Starea este foarte precara. Medicii,.

ULTIMA ORA: Din NEFERICIRE, Seful Casei Majestatii Sale a fost OBLIGAT sa faca TERIBILUL ANUNT. Din pacate, REGELE MIHAI ...

Noi amanunte tulburatoare despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Seful Casei regale a facut dezvaluiri socante, in direct la TVR: Andrew Popper spune caRegele Mihaieste intr-o stare.

Caru' cu vedete: Catalin Botezatu, in fata altarului;Legatura nestiuta dintre Regele Mihai si bunicul unei mari artiste de la noi; Gina Pistol e gravida?!

Oana Roman se intoarce ca prezentatoare! In ce proiect a fost cooptata. Emotii mari pentru Oana Roman, care saptamana viitoare va. Mesajul postat de Madalina Ghenea, dupa ce s-a spus ca s-ar fi despartit de Matei Stratan: Nu m-ai inselat doar pe mine, ne-ai inselat pe noi. Madalina Ghenea a.

Ce spun oamenii simpli din Elvetia despre Regele Mihai

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a imbunatatit, anunta fizioterapeutul Majestatii sale. Suveranul este constient, mananca si vorbeste cu apropiatii, potrivit celor mai recente.

Vesti PROASTE despre Regele Mihai: Seful Casei Regale a facut TERIBILUL anunt

Noi amanunte tulburatoare despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Seful Casei regale a facut dezvaluiri socante, in direct la TVR: Andrew Popper spune caRegele Mihaieste intr-o stare.

Motivul pentru care e periculos sa iti lasi copilul sa petreaca timp cu bunicii lui

Cercetatorii unitatii de stiinte pentru sanatate publica a Universitatii din Glasgow au realizat un studiu prin care demonstreaza ca este periculos ca micutii sa petreaca timp cu bunicii. Autorii.

Motivul pentru care ar trebui sa comanzi intotdeauna doi burgeri la McDonalds

Un meniu de la McDonald's s-ar putea sa nu fie una dintre cele mai bune alegeri pentru una dintre mesele zilei, insa daca totusi vrei sa mananci asa ceva, un nutritionist sustine ca ar trebui s?.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )