Libnet.ro
UNICEF

07:15

ULTIMA ORA. Barbat impuscat intr-o frizerie din Capitala

Antena3 Antena3,
ULTIMA ORA. Barbat impuscat intr-o frizerie din Capitala

Un barbat a fost impuscat intr-ofrizerie din Capitala. S-aintamplat in zona Bucurestii Noi, in urma cu scurt timp. continuă pe Antena3

ULTIMA ORA Focsaniul si alte cateva localitati din Vrancea, sub Cod Rosu de ploi torentiale, vijelii si grindina

Municipiul focsani s-a aflat si luni sub avertizare Cod riosu, iar zeci de strazi din oras au fost inundate dupa ce reteaua de scurgere a appei nu a mai facut fata.

Zeci de mascati de la Actiuni Speciale, izolati dupa ce un coleg de-al lor a fost confirmat cu coronavirus O situatie similara, la Sectia 21 din Capitala

Zeci de politisti de la Actiuni Speciale sunt in izolare dupa ce un coleg de-al lor a fost confirmat cu coronavirus. De asemenea, a fost depistat cu COVID-19 si un politist de la Sectia 21 din Capitala.

ULTIMA ORA: Cutremur neobisnuit petrecut in Romania

Un cutremur cu magnitudine 3. 4 s-a produs, marti, la ora 17:20:52 ora locala a Romaniei), in Banat, Mehedinti, la adancimea de 15km.

Decizie de ultima ora a Parlamentului European in legatura cu pandemia de coronavirus

Parlamentul European intensifica actiunile pentru combaterea dezinformarii daunatoare cu privire la coronavirus, respectand, totodata, libertatea de exprimare. Este ultima decizie importanta luata de cei de la Bruxelles.

Anunt de ULTIMA ORA din partea romanilor care vor produce vaccinul anti-COVID-19: Cand va fi gata

Primul vaccin impotriva SARS-COV-2 produs in Romania ar putea aparea pe piata de anul viitor. Cercetarile pentru dezvoltarea lui au intrat in linie dreapta in urma unui proiect comun intre institutele Oncogen si din Timisoara si Cantacuzino din Bucuresti.

Anunt de ultima ora de la ministrul Sanatatii. Ce se intampla de la 1 iulie 2020

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, la Antena 3, ca evolutia din zilele urmatoare va oferi masura relaxarilor de la 1 iulie 2020. in functie de evolutie vom avea si anumite restrictii sau anumite izolari de focare, a mai spus ministrul.

Criza coronavirus va afecta sistemul de pensii. Avertisment de ultima ora de la liderii sindicali

Criza economica provocata de coronavirus se va rasfrange cel mai puternic asupra sistemului de pensii si a celui de sanatate, avertizeaza liderii sindicali. Acestea sunt finantate acum exclusiv din contributii salariale si transferuri de la bugetul de stat, astfel incat slabirea pietei muncii ar putea insemna bani mai putini pentru pensii si spitale.

Un tramvai din Capitala a deraiat si a lovit in plin doua masini. Care este cauza

Un accident grav s-a produs marti seara in Bucuresti dupa ce un tramvai care circula pe Bulevardul Chisinau a deraiat. Tramvaiul a lovit din plin doua masini care circulau regulamentar,autoturismele fiind serios avariate.

Concluziile legistilor in cazul influentului magistrat iranian gasit mort intr-un hotel din Capitala

Procurorii au anuntat marti concluziile preliminare ale autopsiei in cazul influentului magistrat iranian Mansouri Gholam Reza, care a murit in conditii neclare intr-un hotel din Bucuresti. Mansouri era un influent cleric, procuror si judecator in tara sa, devenit cunoscut pentru trimiterea la inchisoare a unor jurnalisti. El era acuzat la Teheran de luare de mita si era dat in urmarire prin Interpol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )