Libnet.ro
UNICEF

14:00

ULTIMA ORA Cel putin doua persoane au fost ranite la Ierusalim, in doua atentate

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Cel putin doua persoane au fost ranite la Ierusalim, in doua atentate

Cel putin doua persoane au fost ucise si mai multe ranite marti dimineata in doua atentate la Ierusalim, unul cu o arma e foc, intr-un autobuz, si altul cu un excavator, intr-un cartier evreiesc ultra-ortodox, anunta AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Cel putin doua persoane au fost ranite la Ierusalim, in doua atentate teroriste

Cel putin doua persoane au fost ucise si mai multe ranite marti dimineata in doua atentate la Ierusalim, unul cu o arma e foc, intr-un autobuz, si altul cu un excavator, intr-un cartier evreiesc ultra-ortodox, anunta AFP.

Cel putin doua persoane au fost ucise intr-o serie de atacuri palestiniene in Israel

Cel putin doua persoane au fost ucise si cateva ranite intr-o serie de atacuri comise de palestinieni inarmati, marti, la Ierusalim si intr-o suburbie a orasului Tel Aviv, intr-o Zi a furiei declarata de grupari palestiniene, a anuntat politia, potrivit Reuters.

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident petrecut pe autostrada Arad-Nadlac. Un pasager a ramas incarcerat intre fiare

Sase persoane au fost ranite, in acesta seara, in urma unui accident rutier petrecut pe autostrada, pe sensul de iesire din tara, in apropiere de Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac.

ULTIMA ORA/VIDEO Atentat terorist comis cel mai probabil de un atacator sinucigas in apropierea garii din Ankara: cel putin 20 de morti si 100 de raniti

O explozie s-a produs sambata dimineata in apropierea garii centrale din Ankara, capitala Turciei, anunta AFP. Cel putin 20 oameni si-au pierdut viata si alti 100 au fost raniti, scrie Reuters. La Ankara era programat, sambata, un mars al pacii, organizat de opozitie impotriva conflictului dintre PKK si statul turc. Ora 11:36: Premierul turc Ahmet Davutoglu i-a convocat de urgenta pe sefii serviciilor de securitate din Turcia, dupa explozia de sambata dimineata. Reuters)Ora 11:25: Oficiali ai Guvernului de la Ankara au declarat ca explozia de sambata este un atentat terorist si investigheaza pista unui atacator sinucigas, anunta Reuters.

Atac ARMAT intr-un autobuz din Ierusalim. Doua persoane au murit, alte zeci, RANITE

Optsprezece persoane au fost ranite marti, dintre care sase grav, intr-un atac armat si prin injunghiere, la bordul unui autobuz, la Ierusalim, anunta serviciul israelian de ambulanta, relateaza BBC News.

Doua persoane au murit, in urma exploziei unei centrale pe lemne

Doi oameni au murit, dupa ce o centrala pe lemne a explodat intr-o locuinta din comunca prahoveana Drajna. Victimele sunt doi barbati care munceau in locuinta si care au fost surprinsi de suflul deflagratiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )