Libnet.ro
UNICEF

14:31

ULTIMA ORA: O femeie care s-a intors recent din Italia a fost transportata la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Pacienta este suspecta de coronavirus (VIDEO)

B1 B1,
ULTIMA ORA: O femeie care s-a intors recent din Italia a fost transportata la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Pacienta este suspecta de coronavirus (VIDEO)

O femeie care s-a intors din Italia si acuza durere in gat a fost transportata la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica duminica seara. Pacientul a fost. continuă pe B1

O femeie care s-a intors recent din Rimini, Italia, si prezinta febra si varsaturi, transportata cu izoleta la spital. Medicii vor face analize

O femeie de 73 de ani din judetul Buzau, care s-a intors recent din Rimini, Italia, si care prezinta febra si varsaturi, a fost transportata, duminica seara, cu izoleta la spital. Medicii vor face analize pentru a vedea daca este infectata cu COVID-19.

Suspiciune de coronavirus in Bucuresti o femeie care s-a intors recent din Italia si acuza dureri in gat

O femeie din Bucuresti, recent intoarsa din Italia si care acuza dureri de gat, a fost transportata, duminica seara, la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde se va stabili daca a fost sau nu infectata cu noul coronavirus.

Ultima ora: Derby-ul FCSB - CS U Craiova, lovit in plin de masurile de urgenta impuse din cauza Coronavirusului

Guvernul Romaniei a anuntat, duminica dimineata, anularea tuturor evenimentelor publice care presupun o adunare cu mai mult de 1. 000 de persoane, iar acest lucru afecteaza in principal derby-ul etapei a doua a play-off-ului Ligii 1, dintre FCSB si CS U Craiova, programat in aceasta seara, de la ora 20.

ULTIMA ORA Romania, la un pas de a fi amendata cu 3 milioane de euro pentru transpunerea tardiva a directivei privind combaterea spalarii banilor

Avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a propus amendarea Romaniei cu 3 milioane de euro pentru transpunerea tardiva a directivei care se refera la combaterea spalarii banilor. in general, deciziile CJUE coincid cu recomandarile formulate de avocatul general.

CORONAVIRUS |intalnire de ultima ora intre reprezentanti ai ministerelor Educatiei, Sanatatii si Internelor: Se discuta posibilitatea inchiderii scolilor din Romania pentru o saptamana sau doua

Scolile ar putea fi inchise in perioda urmatoare. La ora 14:00, are loc o intalnire la nivel de secretar de stat intre Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei, unde se.

Ultima ora: Mandat de arestare pentru Ronaldinho. Ce acuzatii i se aduc fotbalistului brazilian in Paraguay

Autoritatile din Paraguay ar emis un mandat de arestare pe numele fotbalistului Ronaldinho, acesta fiind suspectat ca, impreuna cu fratele sau, ar fi intrat in tara folosind un pasaport fals, anunta presa internationala.

Prima femeie care a condus un spital in Siria a acordat un interviu

Prima femeie siriana care a condus un spital din tara, fiind si subiectul unui documentar nominalizat la Oscar, solicita comunitatii internationale sa ajute la oprirea catastrofei umanitare din provincia nord-vestica a Siriei, Idlib. , scrie AlJazeera.

O femeie de 70 de ani din Mures, confirmata cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 15 romani infectati

O femeie de 70 de ani, din Mures, este al 15-lea caz de infectare cu coronavirus pe teritoriul Romaniei, au anuntat reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica GCS) privind situatia COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )