Libnet.ro
UNICEF

08:45

ULTIMA ORA. Guvernul pregateste inchiderea teraselor. De cand se va aplica masura

Antena3 Antena3,
ULTIMA ORA. Guvernul pregateste inchiderea teraselor. De cand se va aplica masura

Guvernul pregateste inchiderea teraselor dupa ora 23. 00, incepand de luna viitoare. Este inca o incercare de a incetini cresterea numarului de noi cazuri de coronavirus. Discutia este deschisa in Guvern, premierul fiind nemultumit ca desi controalele sunt intensificate, acestea nu sunt eficiente. continuă pe Antena3

inca o tara ii interzice pe romani. Restrictii de ultima ora. Lista completa a statelor

Veste socanta pentru romani, care sunt interzisi acum in inca o tara. Iata lista completa a statelor si restrictiile de ultima ora ale oficialilor! Romanii, interzisi in inca o tara. Restrictii de ultima ora inca o tara din Europa impune restrictii pentru romani. De acum, intrarea romanilor in Bosnia si Hertegovina va fi permisa doar .

Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani. in ce situatie am ajuns

Numarul mare de noi infectari cu COVID-19 au dat toate calculele autoritatilor au fost date peste cap. Planul de relaxare ce trebuia sa intre in vigoare de ieri, 15 iulie, a fost amanat cu alte 30 de zile, cu alte cuvinte suntem inca in stare de alerta. Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani .

Reguli si restrictii noi pentru romanii cand merg la biserica. Anunt de ultima ora de la BOR

Patriarhia Romana reaminteste romanilor regulile si restrictiile care trebuie respectate in lacasurile de cult pe perioada starii de alerta, dupa ce guvernul a decis prelungirea acestei perioade cu inca 30 de zile, in contextul pandemiei de coronavirus.

ULTIMA ORA. Vama Veche ar putea fi carantinata? Anuntul transant facut de Raed Arafat

Centrul de comanda coordonat de Raed Arafat a facut o analiza in care au fost cuprinze toate localitatile care au cel putin un caz de COVID raportat in decurs de 14 zile. Iar rezultatul analizei este socant: in ultima ca virusul s-a raspandit in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )