Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ultima ora! intre ce ore vor putea circula pe strazi persoanele de peste 65 de ani.

Playtech Playtech,
Ultima ora! intre ce ore vor putea circula pe strazi persoanele de peste 65 de ani.

In urma declaratiei de presa sustinuta ieri la ora 22:00, ministrul Marcel Vela le-a explicat cetatenilor continutul Ordonantei militare 3 prin care se anunta restrictii mult mai aspre decat cele ale Ordonanetei militare 2. Astfel, Marcel Vela a anuntat conditiile stricte cu privire la circulatia persoanelor pe strazi. Printre noile reguli adoptate se numara si . continuă pe Playtech

Premierul Ludovic Orban: Pensionarii vor putea parasi locuinta intre anumite ore

Premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria. Orban a explicat ca pensionarilor nu le va fi interzisa iesirea de la domiciliu pe tot parcursul unei zile, ci va exista un interval orar in care se vor putea plimba si vor putea face cumparaturile.

Premierul Ludovic Orban: Pensionarii vor putea parasi locuinta intre anumite ore LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria. Orban a explicat ca pensionarilor nu le va fi interzisa iesirea de la domiciliu pe tot parcursul unei zile, ci va exista un interval orar in care se vor putea plimba si vor putea face cumparaturile.

Biserica Ortodoxa Romana, decizie de ultima ora! Credinciosii din intreaga tara, indemnati sa se roage impreuna la ora 12.00, de Buna Vestire

Decizie de ultima ora luata de Biserica Ortodoxa Romana! Toti credinciosii sunt indemnati sa se roage la ora 12. 00, cand vor rasuna clopotele tuturor bisericilor din tara.

Vela: Persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa intre orele 11.00 - 13.00

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anuntat, marti seara, ca persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa intre orele 11.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Ce li se pregateste

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a convocat astazi, la ora 10:00, Consiliul General al Capitalei, pentru a modifica o lege interioara a primariei dar si pentru a vota cateva proiecte, necesare populatiei capitalei. Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni Sedinta fost transmisa partial si pe facebook, si a avut loc intr-o sala .

Mihaela Radulescu, mesaj de ultima ora. Fiti puternici pentru altcineva!

Mihaela Radulescu a avut o reactie de ultima ora. Totul a venit dupa ce printul Albert a fost declarat pozitiv cu noul virus. Artista si-a publicat parerea pe pagina de socializare. Mihaela Radulescu, mesaj de ultima ora Fosta jurata la Romanii au Talent, a postat recent un mesaj pe contul ei de socializare. Reactia a .

Ce se intampla cu complicele lui Gheorghe Dinca, in aceasta perioada. Decizie de ultima ora

Magistratii de la Tribunalul Olt, decizie de ultima ora in cazul Caracal. Ce se va intampla acum cu Gheorghe Dinca si cu complicele acestuia? Decizie de ultima ora in cazul Caracal Noua decizie in cazul Caracal! Magistratii de la Tribunalul Olt au constatat, la termenul recent de vineri, ca Dinca si Risipiteanu raman in arest .

Ultima ora! Un roman a fost gasit mort in apartamentul sau din Italia. in ce conditii a fost scos barbatul din casa

Un roman in varsta de 64 de ani a fost gasit mort in propria locuinta, dupa ce vecinii nu-l mai vazusesera de 4 zile. Potrivit cunostintelor, barbatul locuia singur intr-un apartament din Torino, de pe strada Bignone a Pinerolo. Cum a fost gasit romanul Vecinii, care obisnuiau sa-i duca barbatului roman mancare si sa-l ajute .

Familia Alexandrei Macesanu, anunt sfasietor de ultima ora. Ce s-a aflat despre cazul Caracal

Familiile Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu isi cer fetele, printre lacrimi, de 8 luni incoace. Victimele lui Gheorghe Dinca sunt departe de a fi gasite si verdictul in cazul inculpatului de asemenea. Din urma vine un anunt sfasietor din partea familiei eroinei, dupa cum a fost numita fata din Dobrosloveni care a sunat la 112, .

Primaria Iasi a suspendat transportul public de persoane. Cine va mai putea circula in continuare

Reprezentantii Primariei Iasi au anuntat ca, incepand de miercuri, 25 martie, mijloacele de transport in comun din oras nu vor mai putea fi folosite decat de anumite categorii de persoane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )