Libnet.ro
UNICEF

06:15

Vela: Persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa intre orele 11.00 - 13.00

Antena3 Antena3,
Vela: Persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa intre orele 11.00 - 13.00

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anuntat, marti seara, ca persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa intre orele 11. continuă pe Antena3

Barna propune ca magazinele sa serveasca in primele ore ale programului persoanele peste 65 de ani

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca persoanele varstnice ar trebui sa aiba prioritate la magazine la primele ore ale diminetii. Barna a facut in acest sens o propunere catre Guvern prin care magazinele sa aloce primele doua ore din zi servirii exclusiv a persoanelor peste 65 de ani.

Ludovic Orban: Va exista un interval orar in care persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa in afara locuintei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut precizari cu privire la noile restrictii impuse in cadrul starii de urgenta, instituitaca urmare a crizei generate de raspandirea COVID-19 pe teritoriul.

VIDEO Carantina totala in Romania. Orban: Va exista un interval orar in care persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa Armata va fi implicata in misiuni de paza, de patrulare si la frontiera

Premierul Ludovic Orban a sustinut ca restrictiile de circulatie in privinta persoaneor varstnice nu inseamna ca acestea vor avea interdictie totala de a iesi din casa, existand un interval orar in care acestea se pot deplasa. El a precizat ca toare masurile vor fi reglementate prin ordonanta militara nr. Iesirea publica a sefului Guvernului vine dupa o intalnire avuta la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis care a anuntat, la final, ca incepand de miercuri Romania intra in carantina totala, iar persoanele peste 65 de ani trebuie sa stea in casa. Ludovic Orban: Suntem gata sa ne asumam plata unei parti din dobanzi la achitarea ratelor catre banci.

Klaus Iohannis, anunt pentru varstnici: Persoanele de peste 65 de ani vor trebui sa stea in casa tot timpul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat, marti, ca masurile care reprezentau recomandari pana in prezent devin obligatorii, iar persoanele de peste 65 de ani vor trebui sa stea in casa tot timpul.

VIDEO Marcel Vela prezinta a treia ordonanta militara, care instituie practic carantina in Romania: Se interzic deplasarile de la domiciliu, cu cateva exceptii Pensionarii au voie sa paraseasca locuintele intre orele 11-13

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a prezentat marti seara continutul ordonantei militare numarul 3, care inaspreste sensibil restrictiile de circulatie, pentru a preveni propagarea epidemiei de coronavirus. Astfel, incepand de maine, de la ora 12,00, persoanele de peste 65 de ani vor putea parasi locuintele intre orele 11,00 si 13,00. Citeste in atasament ordonanta militara nr 3.

Guvernul anunta ca persoanele de peste 65 de ani vor avea propriul interval de iesit din casa

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca va exista un i.

Restrictie drastica: Persoanele de peste 65 de ani vor trebui sa stea practic tot timpul acasa

Una dintre masurile care vor fi incluse in urmatoarea ordonanta militara, care va intra in vigoare de maine, vizeaza persoanele in varsta, de peste 65 de ani. Acestea vor fi nevoite sa stea practic tot timpul acasa, a anuntat presedintele Klaus Iohannis.

Contradictie Iohannis-Orban pe tema iesirii din casa a celor de peste 65 de ani:Am vazut ca s-a rostogolit o informatie care nu e adevarata

Premierul si presedintele Romaniei au dat declaratii diferite referitoare la restrictiile care vor fi aplicate persoanelor de peste 65 de ani, adica daca acestea vor putea sau nu sa mai iasa din casa intr-un anumit interval orar.

CTP: imbolnavirea si moartea persoanelor peste 65 de ani nu e o tragedie economica Vezi explicatia, inainte sa tragi concluzii gresite!

Cristian Tudor Popescu a pus in revista cateva perspective pe care nu le-au avut in vedere cativa dintre romani. Ce spune cunoscutul gazetar despre situatia in care se afla Romania, in contextul pandemiei cu coronavirus? CTP: imbolnavirea si moartea persoanelor peste 65 de ani nu e o tragedie economica Gazetarul Cristian Tudor Popescu a facut .

Cum vor identifica primariile persoanele peste 65 de ani si ce masuri vor lua ca la batranii singuri sa ajunga alimente si medicamente

Primariile din Romania au cerut bazele de date de la Ministerul de Interne sisau listele electorale ca sa identifice persoanele peste 65 de ani, pentru a putea oferi ajutor celor care au nevoie, in conditiile in care acestia vor avea interdictie de a iesi din casa intre anumite ore, au declarat pentru HotNews. ro primarii marilor orase din tara. Fiecare primar are propriul plan. La Cluj-Napoca, Emil Boc a trimis notificari Asociatiilor de proprietari ca pana miercuri seara sa transmita catre primarie lista persoanelor varstnice singure sau cu probleme de sanatate din fiecare bloc. Edilul a cerut si bazele de date de la biserici. La Iasi, primarul Mihai Chirica a cerut baza de date de la Evidenta Populatiei, acolo fiind si numere de telefon, iar unde cei peste 65 de ani nu pot fi contactati, se va merge din usa in usa. La fel si la Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )