Libnet.ro
UNICEF

22:15

ULTIMA ORA! Mai multe judete, sub cod galben. Cat va tine URGIA...

B1 B1,
ULTIMA ORA! Mai multe judete, sub cod galben. Cat va tine URGIA...

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat, luni, atentionarea Cod galben de vreme severa, valabila pana la ora 23:00, restrangand numarul judetelor vizate integral de la 19 la 14. Astfel, in. continuă pe B1

Cod galben de inundatii in mai multe judete, sambata seara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis sambata dupa- amiaza mai multe avertizari Cod galben de inundatii pentru raurile mici din judetele judetele Bihor, Arad, Cluj, Salaj.

UPDATE Cod galben de ploi abundente, descarcari electrice si grindina. Cod galben de inundatii in mai multe judete

O atentionare Cod galben este in vigoare pana la ora 23. 00, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Potrivit sursei citate, instabilitatea atmosferica va fi accentuata, cu ploi abundente, descarcari electrice si grindina, valabila pentru 25 de judete.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Cat mai tin ploile si furtunile

Meteorologii au actualizat ultima informare meteo si anunta ca ploile si furtunile continua pana luni seara, dar numarul judetelor aflate sub cod galben a fost redus, scrie Mediafax. Potrivit ANM, numarul.

Hidrologii avertizeaza! Cod galben de inundatiipe rauri mai multejudete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben de inundatii, valabile pe rauri din patru judete din zona Transilvaniei, in urmatoarele.

ALERTA METEO Cod galben de ploi abundente, descarcari electrice si grindina, in 25 de judete, de duminica dupa-amiaza pana luni noapte

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata - cu ploi abundente, descarcari electrice si grindina - valabila pentru 25 de judete. Avertizarea va intra in vigoare duminica, la ora 14. 00, si va fi valabila pana luni, la ora 23. Sunt asteptate cantitati de precipitatii ce vor depasi 60 de litri pe metru patrat.

Cod galben de ploi abundente, descarcari electrice si grindina

O atentionare Cod galben este in vigoare pana la ora 23. 00, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Potrivit sursei citate, instabilitatea atmosferica va fi accentuata, cu ploi abundente, descarcari electrice si grindina, valabila pentru 25 de judete.

Alerta meteo: Cod galben de ploaie in 25 de judete pana luni seara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata - cu ploi abundente, descarcari electrice si grindina - valabila pentru 25 de judete. Avertizarea va intra in vigoare.

Cod galben de ploi torentiale si vijelii n jumatate din tara

Administratia NAtionala de Meterologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, cantitati de apa insemnate, valabil de duminica, ora 14, pana luni, ora 23. 00 in circa jumatate din tara.

INTERVENTIE de urgenta in Romania! Mai multe persoane sunt blocate in telegondola! Detalii de ULTIMA ORA

Mai multe persoane au ramas blocate luni intr-o telegondola din Piatra Neamt. La fata loului au intervenit de urgenta pompierii si politistii pentru a scoate in siguranta persoanele.

Interventie de urgenta in Piatra Neamt! Mai multe persoane au ramas blocate in telegondole, la peste 35 de metri inaltime - VIDEO

Mai multe persoane au ramas blocate, luni seara, in telegondole din municipiul Piatra Neamt, pompierii si salvamontistii intervenind pentru salvarea acestora. Conform primelor informatii, este vorba de opt.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )