Libnet.ro
UNICEF

07:30

ULTIMA ORA. Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a, internat de urgenta

România Liberă România Liberă,
ULTIMA ORA. Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a, internat de urgenta

Ducele de Edinburgh a fost internat ieri seara la sfatul medicului sau dupa ce s-a simtit rau, a tra. continuă pe România Liberă

Printul Philip, de urgenta la spital. Ce se intampla cu sotul Reginei Elisabeta

Printul Philip a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta. Britanicii isi fac griji imense pentru starea de sanatate a sotului Reginei Elisabeta. Ce se intampla cu barbatul chiar acum? Printul Philip are probleme de sanatate. Care este starea sotului Reginei Elisabeta? Palatul Buckingham dezvaluie ca printul Philip a fost internat in spital. Mai exact, .

Printul Philip al Marii Britanii a fost spitalizat dupa ce s-a simtit rau. Consortul reginei Elisabeta a II-a are 99 de ani

Printul Philip, consortul reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii, a fost spitalizat marti seara, dupa ce a acuzat stari de rau, a transmis Palatul Buckingham, citat deDaily Mail. Barbatul in varsta.

Secretul longevitatii Reginei Elisabeta. Ce a facut pentru a ajunge la varsta de 94 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are 94 de ani, insa are anumte reguli in ce priveste sanatatea, de la care nu face niciodata rabat. Ea prefera o alimentatie sanatoasa, face miscare, dar nu renunta nici la pofta de dulce. Ea prefera ciocolata neagra, buna ca sa previna bolile cardiovasculare, sa scada nivelul de .

Reactia Reginei Elisabeta la aflarea vestii ca Harry si Meghan vor avea inca un copil

Dupa ce a dezvaluit in noiembrie ca a pierdut o sarcina, Meghan a anuntat recent ca asteapta al doilea copil. Reactia Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu a intarziat sa apara.

Printul Philip a fost internat in spital

Ducele de Edinburgh, printul Philip, a fost internat, marti seara, dupa ce s-a simtit rau, a anuntat Palatul Buckingham scrie The Guardian, citat de News.

Vesti de ultima ora despre Euthyrox si Siofor. Ce se intampla cu aceste medicamente vitale

Criza medicamentelor Euthyrox si Siofor a fost tot mai discutata in ultima perioada. Recent, au aparut noi informatii legate de aceste medicamente vitale pentru unii pacienti. Ce spune ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu despre acest subiect? Noi informatii despre Euthyrox si Siofor Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu a declarat miercuri ca a semnat un Ordin prin care .

Cum incearca Tolea Ciumac sa scape de puscarie. Informatii de ultima ora despre fuga lui

In octombrie 2020, Tolea Ciumac era condamnat definitiv la trei si jumatate de inchisoare. Decizia magistratilor era definitiva si trebuia pusa in aplicare. Numai ca, fostul luptator reusea sa eludeze autoritatile si sa fuga in Italia. De atunci este urmarit international, dar cum-necum, Ciumac a reusit sa scape de inchisoare. Tolea Ciumac umbla liber in .

Marcel Ciolacu, propunere de ultima ora pentru liderul AUR: Este mai oportuna

Marcel Ciolacu a vorbit marti seara despre o posibila uniune cu AUR, dar si despre dorinta de a depune o motiune de cenzura simpla impotriva lui Vlad Voiculescu. Cu privire la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, liderul PSD considera ca nu este momentul oportun pentru astfel de proceduri. Ce planuri are Marcel Ciolacu cu George Simion .

Schimbari majore la Antena 3. Decizia de ultima ora a lui Mihai Gadea

S-au anuntat schimbari majore in ce priveste organizarea postului de televiziune Antena 3. Noi departamente vor aparea, iar partea de redactie va functiona dupa o alta structura, decat cea de pana acum. Schimbari noi la Antena 3 Pe langa schimbarile structurale care vor avea loc la Antena 3, din primavara acestui an, urmeaza sa fie .

Florin Salam, in stare grava. Informatii de ultima ora despre manelist: verdictul e crunt

Fanii Regelui manelelor sunt ingroziti de ultimele vesti primite. Care este starea de sanatate a celebrului cantaret? Informatii de ultima ora despre vedeta. Care este starea de sanatate a lui Florin Salam? Florin Salam are mari probleme cu vederea, dupa cum chiar el a marturisit. Celebrul manelist a ajuns sa poarte dioptrii mari din cauza .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )