Libnet.ro
UNICEF

23:45

ULTIMA ORA. Procurorul Portocala a fost retinut. Este acuzat de fabricarea dosarului Blair

Antena3 Antena3,
ULTIMA ORA. Procurorul Portocala a fost retinut. Este acuzat de fabricarea dosarului Blair

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu, cunoscut sub numele de Portocala a fost retinut miercuri seara de Sectia Speciala. Procurorul Portocala a fost trimis in judecata pentru cercetare abuziva, influentarea declaratiilor martorilor si participatie improprie la inducerea in eroare a organelor judiciare, fiind considerat unul dintre cei mai corupti procurori din Romania. El ar fi fortat mai multi martori sa dea declaratii false, astfel incat sa poata acuza de evaziune fiscala o anumita persoana, conform Parchetului General. continuă pe Antena3

Mircea Negulescu, retinut. Fostul procuror Portocala este acuzat ca a fabricat dovezi in dosarul Tony Blair

Fostul procurorMircea Negulescu a fost retinut de procurorii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie. Din primele informatii, cel supranumit Portocala a fost retinutindosarul.

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu, retinut. Este acuzat de cercetare abuziva si influentarea declaratiilor martorilor

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost retinut miercuri de procurorii Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault, anunt de ultima ora, in plina criza

Ce se intampla cu uzinele Dacia din Romania? De ce s-a ajuns in acest stadiu si care este anuntul de ultima ora din partea Renault? Anunt Renault: Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault a confirmat faptul ca exista cazuri de infectari de noul coronavirus in randul angajatilor de la Uzinele Dacia din Mioveni.

Bani mai multi dupa criza. Anuntul de ultima ora: Romania este vizata

Pentru a depasi impactul major al crizei provocate de pandemia de noul coronavirus, Uniunea Europeana ar trebui sa dispuna de mai multe fonduri, reiese dintr-un sondaj de opinie comandat de Parlament. Majoritatea respondentilor 56%) cred ca sanatatea publica ar trebui sa fie pe primul loc, iar mai apoi redresarea economica. Pentru mai multe detalii, cititi-ne .

Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora

Pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai buna, Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel si impactul asupra mediului sa fie cat mai redus. Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora Lidl a anuntat inaugurarea unui nou magazin pe o suprafata de 1300 de metri patrati. Noua unitate va fi .

Decizie de ultima ora in cazul Sorinei Sacarin. Ce au anuntat acum autoritatile romane

Decizia iCCJ in cazul Sorinei Sacarin: Sectia Speciala a incalcat dreptul la libera circulatie al fetei din Baia de Arama data spre adoptie in SUA. Decizie in cazul Sorinei Sacarin Dupa o decizie definitiva care aproba adoptarea Sorinei de cuplul de romani stabiliti in SUA, executorii judecatoresti, insotiti de un procuror din Craiova, au mers .

NEWS ALERT. Fostul procuror DNA Mircea Negulescu a fost retinut

Mircea Negulescu, fost procuror la DNA Ploiesti, a fost retinut de Sectia de Investigare a Infractiu.

VIDEO Un barbat din Chisinau, omorat in propriul apartament cu un cutit si un ciocan. Suspectul a fost retinut

Un tanar de 32 de ani din Chisinau a fost retinut pentru comiterea unui omor. Corpul neinsufletit al victimei, in varsta de 39 de ani, a fost gasit pe 10 iulie, in stare de putrefactie, intr-un apartament de pe strada Lisabona din sectorul Buiucani.

Raed Arafat, anunt de ultima ora: S-a externat la cerere cu simptome usoare, iar acum este la ATI cu oxigenare 70%!

Raed Arafat a vorbit, luni, despre cazul unui pacient care s-a externat la cerere, in urma cu o saptamana, pentru ca avea simptome usoare, iar acum a ajuns la ATI fara sa poata respira singur. Iar cazul acestui pacient, subliniaza seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, nu este singular. Si alti pacienti COVID-19 externati la cerere s-au confruntat apoi cu probleme grave.

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre urmatoarele masuri: S-ar putea impune anumite restrictii!

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus este in continua crestere, secretarul de stat, Raed Arafat, confirma faptul ca autoritatile ar putea impune noi restrictii, insa numai pentru anumite zone din tara, unde apar focare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )