Libnet.ro
UNICEF

18:45

ULTIMA ORA! Raed Arafat, accident de circulatie, in Capitala. Ce s-a intamplat cu masina in care se afla

Playtech Playtech,
ULTIMA ORA! Raed Arafat, accident de circulatie, in Capitala. Ce s-a intamplat cu masina in care se afla

Secretarul de stat Raed Arafat a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident de circulatie, in Capitala. Oficialul era pasager intr-o autospeciala de serviciu cu care se deplasa, moment in care autovehiculul a fost lovit de o alta masina. Raed Arafat, accident de circulatie in Capitala Din primele informatii, nimeni nu a fost ranit. Accidentul a . continuă pe Playtech

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier in Capitala

Secretarul de stat Raed Arafat a fost implicat, miercuri seara, intr-un accident in Bucuresti, masina in care se afla fiind lovita de un alt autoturism.

UPDATE Prima reactie a lui Raed Arafat, dupa accidentul rutier din Capitala: A intrat un pic in noi cand vorbea la telefon (VIDEO)

UPDATE Raed Arafat a precizat, miercuri seara, dupa accidentul din Capitala, ca nu s-a intamplat nimic grav. Cineva, dintr-o intersectie, a intrat un pic pe contrasens si a intrat un pic in.

Raed Arafat, implicat intr-un accident rutier: Nu e nimic grav

Raed Arafat, seful DSU, a fost implicat intr-un accident rutier petrecut miercuri seara, insa in urma impactului nimeni nu a fost ranit. Potrivit lui Arafat, un sofer care vorbea la telefon a patruns pe contrasens si a lovit frontal masina in care se afla acesta, anunta Mediafax.

Raed Arafat, implicat intr-un accident

Doctorul Raed Arafat a fost implicat intr-un accident rutier.

Raed Arafat, mesaj exploziv: Doctorul Arafat este principalul vinovat

Raed Arafat a postat un mesaj pe retelele de socializare in care arata cum i s-au imputat public o serie de incidente.

Raed Arafat, explicatii in legatura cu accidentul feroviar, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit: Se fac evaluari. Interventia este dinamica

Seful Departamentului de Urgenta, Raed Arafat, a explicat ca in urma accidentului feroviar din Prahova se intervine in forta si a fost trimis inclusiv elicopterul SMURD, chiar daca exista doar persoane ranite usor, la o prima evaluare.

PENSIA MINIMA. Anunt de ultima ora de la ministrul Muncii

Anunt de ultima ora de la ministrul Muncii despre pensia minima.

Ultima ora. Iohannis a convocat CSAT. Ce subiecte se discuta

Marti, 17 decembrie, incepand cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de catre presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )