Libnet.ro
UNICEF

19:30

ULTIMA ORA! Raed Arafat anunta noile masuri din starea de alerta

Antena3 Antena3,
ULTIMA ORA! Raed Arafat anunta noile masuri din starea de alerta

Secretarul de stat in MAI, medicul Raed Arafat, a anuntat marti, la inceputul sedintei de guvern, ultimele masuri luate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Antena3

Tarom, decizie de ultima ora. Ce se intampla cu zborurile din Romania

La fel ca multe alte servicii, datorita crizei si, din pacate, a evolutiei negative a actualei pandemii, companiile aeriene au fost nevoite sa amane sau chiar sa anuleze anumite zbori, fie interne, fie internationale. Compania Nationala Tarom a facut astazi un anunt cu privire la anumite zboruri internationale. Tarom, decizie de ultima ora care afecteaza .

Raed Arafat, avertisment disperat pentru romani: Situatia merge spre rau. Este posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Secretarul de stat in MAI a vorbit ieri seara despre situatia ingrijoratoare a cresterii numarului de imbolnaviri. Raed Arafat atrage atentia unei prognoze pesimiste datorata cifrelor pe care le primeste din mai mai multe zone, dar si din strainatate. Scenariu negru prevazut pentru urmatoarea perioada Raed Arafat avertizeaza asupra celei mai negre ipoteze pe care .

ULTIMA ORA. Vama Veche ar putea fi carantinata? Anuntul transant facut de Raed Arafat

Centrul de comanda coordonat de Raed Arafat a facut o analiza in care au fost cuprinze toate localitatile care au cel putin un caz de COVID raportat in decurs de 14 zile. Iar rezultatul analizei este socant: in ultima ca virusul s-a raspandit in Romania.

Documentul care ameninta Romania. Raed Arafat, avertisment infricosator: E posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Raed Arafat a anuntat in cursul serii de duminica posibilitatea ca anumite zone din Romanie sa fie restrictionate. Aceste masuri radicale de preventie vor fi luate in conditiile in care numarul de imbolnaviri va creste alarmant, iar acele zone vor reprezenta un focar de infectie. Romania, la un pas de a fi restrictionata Secretarul de .

RAED ARAFAT: Este posibil sa se ajunga la masuri regionale, zonale, de restrictie, acolo unde apar zone afectate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca nu este exclus ca autoritatile sa impuna masuri de restrictie zonale sau regionale acolo unde se va constata o crestere alarmanta a numarului de infectari cu SARS-Cov-2.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Raed Arafat, avertisment dur dupa cresterea dramatica a infectarilor cu COVID-19: Vor fi masuri care nu vor fi pe placul tuturor

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, e de parere ca numarul deceselor provocate de coronavirus va fi din in ce in ce mai ridicat. Romania a ajuns, pana in acest moment, la un bilant de peste 2. 000 de decese si peste 36. 600 de infectari.

Raed Arafat, avertisment dupa ce numarul deceselor a trecut de 2.000 in Romania: Vor fi masuri care nu vor fi pe placul tuturor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, crede ca numarul deceselor va continua sa fie ridicat. Asta dupa ceRomania a trecut pragul de 2. 000 de morti din cauza.

Raed Arafat: Se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc din tarile cu risc epidemiologic ridicat

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern de marti, ultimele masuri dupa sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Victor Ciutacu, jignire dura la adresa lui Raed Arafat: Mi se pare ca are vocatie de doctor cam cat talent de inginer am eu

In contextul pandemiei de COVID-19, tot mai multe persoane publice acuza autoritatile pentru lipsa de competenta cu privire la gestionarea situatiei. Cresterea alarmanta a numarului de cazuri se pune adesea pe fondul nepriceperii celor care se afla la conducerea tarii. in ultima vreme, cea mai des atacata autoritate este seful DSU, Raed Arafat. Victor Ciutacu, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )