Libnet.ro
UNICEF

15:00

Documentul care ameninta Romania. Raed Arafat, avertisment infricosator: E posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Playtech Playtech,
Documentul care ameninta Romania. Raed Arafat, avertisment infricosator: E posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Raed Arafat a anuntat in cursul serii de duminica posibilitatea ca anumite zone din Romanie sa fie restrictionate. Aceste masuri radicale de preventie vor fi luate in conditiile in care numarul de imbolnaviri va creste alarmant, iar acele zone vor reprezenta un focar de infectie. Romania, la un pas de a fi restrictionata Secretarul de . continuă pe Playtech

Raed Arafat, avertisment dupa ce numarul deceselor a trecut de 2.000 in Romania: Vor fi masuri care nu vor fi pe placul tuturor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, crede ca numarul deceselor va continua sa fie ridicat. Asta dupa ceRomania a trecut pragul de 2. 000 de morti din cauza.

Raed Arafat, avertisment dur dupa cresterea dramatica a infectarilor cu COVID-19: Vor fi masuri care nu vor fi pe placul tuturor

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, e de parere ca numarul deceselor provocate de coronavirus va fi din in ce in ce mai ridicat. Romania a ajuns, pana in acest moment, la un bilant de peste 2. 000 de decese si peste 36. 600 de infectari.

Raed Arafat, avertisment disperat pentru romani: Situatia merge spre rau. Este posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Secretarul de stat in MAI a vorbit ieri seara despre situatia ingrijoratoare a cresterii numarului de imbolnaviri. Raed Arafat atrage atentia unei prognoze pesimiste datorata cifrelor pe care le primeste din mai mai multe zone, dar si din strainatate. Scenariu negru prevazut pentru urmatoarea perioada Raed Arafat avertizeaza asupra celei mai negre ipoteze pe care .

Raed Arafat, despre documentul CNSU: O interpretare corecta. Nu inseamna ca lucrurile vor continua asa daca populatia respecta masurile minime

Seful Departamentului pentru Urgente Raed Arafat a confirmat intr-o interventie la Digi24 acuratetea documentului intern al CNSU, potrivit caruia Romania risca sa scade de sub control lupta cu raspandirea pandemiei de COVID-19. Raed Arafat a subliniat ca in contextul actual al respectarii distantarii sociale datele documentului se vor adevari, insa nu inseamna ca lucrurile vor continua asa daca populatia respecta masurile minime.

Raed Arafat a izbucnit in direct la TV. Ce a spus dupa informatiile din ultimele zile

In contextul in cae Romania a ajuns la peste 7oo de noi cazuri de infectari cu noul coronavirus, nu este de mirarea ca Raed Arafat, Secretarul de Stat din Ministerul Afacerilor INterne, a avut o reactie dura, aseara, invitat fiind la Antena 3. Raed Arafat a izbucnit in direct la TV Romania risca sa devina .

Raed Arafat da cartile pe fata. Care este adevaratul motiv al numarului urias de cazuri in Romania: De ce sa ne ascundem dupa deget?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a explicat ieri seara motivele pentru care Romania a ajuns sa se afle pe primele locuri din lume ca numar noi de imbolnaviri. Din pacate, o mare parte din vina o au cetatenii care se arata obositi si dezinteresati sa mai tina cont de regulile de preventie. Care este .

ULTIMA ORA. Vama Veche ar putea fi carantinata? Anuntul transant facut de Raed Arafat

Centrul de comanda coordonat de Raed Arafat a facut o analiza in care au fost cuprinze toate localitatile care au cel putin un caz de COVID raportat in decurs de 14 zile. Iar rezultatul analizei este socant: in ultima ca virusul s-a raspandit in Romania.

Raed Arafat demonteaza cel mai mare fake-news al ultimelor zile: Totul a fost gandit foarte inteligent!

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a demontat joi seara, la Sinteza zilei, unul dintre cele mai mare fake-news-uri din ultima perioada din Romania. Potrivit unei informatii care a circulat in mediul on-line, in urma unui studiu a rezultat ca 90% din populatie are deja anticorpi COVID-19.

Raed Arafat, reactie furibunda la adresa cetatenilor: Nici nu s-a publicat legea si au si inceput atacurile impotriva mea

Raed Arafat a izbucnit la scurt timp dupa ce legea izolarii si carantinei a fost votata in Senat. in ciuda tuturor eforturilor pe care le face impreuna cu colegii sai, secretarul de stat in MAI a fost aspru criticat de cetateni, motiv pentru care a transmis un mesaj pe o retea de socializare, cu scopul .

Raed Arafat, replica pentru cei care il ataca: Legea nu da puteri supreme nici doctorului Arafat si nici unei alte persoane

Raed Arafat a transmis noaptea trecuta, un mesaj pe Facebook,in care critica atitudinea oamenilor de a-l invinovati pentru restrictiile adoptate in perioada pandemiei si mai ales pentru nou-adoptata lege.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )