Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ultima ora! S-A DECIS! Vor avea iNCA O ZI LIBERA! Elevii NU vor face cursuri in aceasta zi!

B1 B1,
Ultima ora! S-A DECIS! Vor avea iNCA O ZI LIBERA! Elevii NU vor face cursuri in aceasta zi!

Vesti excelente pentru elevii romani! in aceasta iarna, de sarbatori, elevii vor avea 3 saptamani de vacanta, in loc de 2, asa cum era pana acum. SOC: A MURIT! NU va mai prezenta niciodata METEO!. continuă pe B1

Spitalul Elias, informare de ultima ora despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu

Informatii de ultima ora privind starea de sanatate a fostului presedinte Ion Iliescu, in varsta de 89 de ani. Domnul Iliescu se simte mai bine sambata, nu are simptome cardiace, se mobilizeaza si se.

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana ingrozitoare

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie. Cele trei zodii care vor avea o saptamana ingrozitoare. HOROSCOP RAC - Simti ca vrei sa fugi si sa te ascunzi de tot restul lumii. Te simti sensibila si vrei sa te retragi in co.

Veste de ultima ora! Creditele ipotecare in franci elvetieni ar putea anulate. Ce conditii trebuie indeplinite

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a decis joi ca instantele pot anula contractele bancare in franci elvetieni, daca vor constata existenta unor clauze abuzive. Decizia a fost luata in urma cererii unei.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora: Guvernul va adopta rectificarea bugetara vineri, la o zi dupa motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri, la o zi dupa votul pe motiunea de cenzura, va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Rectificarea.

Decizie de ultima ora a conducerii Mega Image, dupa ce opt angajate ale supermarketului au murit in carnagiul de la Ialomita

Magazinele Mega Image Aerogarii, Sisesti 1 si Sisesti 2 vor fi inchise sambata, dupa ce opt angajati ai retailerului au decedat si alti 7 au fost raniti in accidentul rutier produs in Ialomita. in.

Avertizare de ultima ora a meteorologilor. Ploi si temperaturi scazute in majoritatea regiunilor

Meteorologii au emis o atentionare deploi in general moderate cantitativ, valabila incepand cu ora 11, pana maine dimineata, la ora 09. in intervalul mentionat local in sudul, estul si centrul.

Echipele de Formula 1 vor avea mai putine zile de teste in 2020

Formula 1 va avea in sezonul 2020 mai multe curse, 22 in total, dar mai putine zile de teste, numarul acestora fiind redus in iarna de la opt la sase, relateaza Reuters.

Trump sustine ca negocierile cu Coreea de Nord vor avea loc in continuare, in ciuda ultimelor teste cu racheta ale statului nord-coreean

Presedintele american Donald Trump a spus joi ca discutiile despre arsenalul nuclear, planificate cu Phenianul, vor fi in continuare tinute, in ciuda ultimelor teste cu racheta ale statului nord corean scrie, CNA.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )