Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ultima zi pentru depunerea declaratiei unice. ANAF va da apoi amenzi usturatoare

Playtech Playtech,
Ultima zi pentru depunerea declaratiei unice. ANAF va da apoi amenzi usturatoare

Miercuri, 31 iulie 2019, este ultima zi pentru depunerea declaratiei unice. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) va da ulterior amenzi usturatoare celor care nu au depus la timp documentul. Initial, data limita la care trebuia depus a fost 15 martie 2019, insa termenul a fost prelungit pana pe 31 iulie. Ultima zi pentru depunerea . continuă pe Playtech

ANAF: Mai sunt doua zile pentru depunerea declaratiei unice

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a reamintit luni ca termenul limita de depunere a D.

ATENTIE, ROMANI! Ati PRIMIT aceste VOUCHERE?! URGENT trebuie sa LUATI MASURI! Doar AZI mai puteti

Miercuri, 31 iulie, este ultima zi pentru depunerea Declaratiei Unice. ANAF aminteste ca si cei care au luat vouchere pentru biciclete, de la Primaria Capitalei, trebuie sa depuna formularul si sa plat.

Ultima zi pentru Declaratia Unica. ANAF reaminteste ca trebuie depusa si de cei care au luat vouchere pentru biciclete de la Primaria Capitalei

Miercuri, 31 iulie, este ultima zi pentru depunerea Declaratiei Unice. intr-o sesiune online pe Facebook, Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) spune ca cei care au luat vouchere pentru biciclete trebuie sa depuna formularul.

Declaratia Unica 2019. Spatiul Privat Virtual al ANAF nu functioneaza, cu o zi inainte de termenul limita

Mai multi contribuabili se plang ca Spatiul Privat Virtual SPV) din site-ul ANAF, prin intermediul caruia se depun declaratii, nu functioneaza, cu numai o zi inainte de termenul limita pentru depunerea Declaratiei Unice 2019, respective 31 iulie 2019.

Declaratia Unica 2019. Ultima zi de plata pentru datoriile din 2018

Ultima zi pentru depunerea Declaratiei Unice 2019 vine si cu un termen limita de plata pentru cei care au ramas cu datorii din 2018.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )