Libnet.ro
UNICEF

21:46

IN ULTIMA SAPTAMANA: Peste 40 de cazuri de Covid in Parlamentul European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ULTIMA SAPTAMANA: Peste 40 de cazuri de Covid in Parlamentul European

Parlamentul European ia masuri drastice de izolare dupa ce peste 40 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost inregistrate in ultima saptamana. Astfel, plenara programata la Strasbourg nu va mai avea loc fizic, eurodeputatii urmand sa participe la sedinte si sa voteze online, potrivit unor decizii luate de conducerea PE, conform G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Peste un sfert dintre decesele de COVID-19 din ultima saptamana s-au inregistrat in Bucuresti si in 4 judete - raport INSP

27,6% din totalul deceselor la bolnavii de COVID-19 s-au inregistrat, in ultima saptamana, in Bucuresti si in alte 4 judete - Prahova, Alba, Arad si Olt - arata raportul saptamanal prezentat astazi de Institutul National de Sanatate Publica. De asemenea, peste o treime din totalul cazurilor din ultima saptamana - 35. 4% - s-au inregistrat in Bucuresti, Iasi, Bacau, Timis si Cluj.

Medicii din Bucuresti, pusi la zid. Ce le-a cerut DSP tuturor spitalele dupa explozia de cazuri COVID-19

In contextul pandemiei de COVID-19, situatia spitalelor din Bucuresti pare sa fie scapata de sub control. Dupa ce ieri, Romania a inregistrat 4. 016 cazuri, Directia de Sanatate Publica a trimis o solicitare urgenta catre toate spitalele din Bucuresti. Acestea au primit recomandari pentru organizarea cat mai rapida si mai eficienta a unitatilor sanitare pentru a .

Cum s-au imbracat vedetele la evenimentele din ultima saptamana

Chiar si in aceasta perioada extrem de dificila, viata merge inainte si se organizeaza evenimente. Ce-i drept, respectand masurile de siguranta si distantare sociala. Iata, asadar, cum s-au imbracat vedetele la evenimentele din ultima saptamana.

Saptamana negra pentru Marea Britanie! Cazurile de COVID-19 au crescut cu 40%

Marea Britanie a inregistart o crestere ingrijoratoare a cazurilor de COVID-19. Oficialii din domeniul sanatatii au anuntat in ultima saptamana o crestere de 40%, cu 19. 724 de infectii noi si 137 de decese in ultimele 24 de ore.

Parlamentul European anuleaza din nou sesiunea plenara de la Strasbourg

Urmatoarea sesiune a Parlamentului European, prevazuta intre 19 si 22 octombrie, nu va avea loc la Strasbourg din cauza pandemiei de coronavirus, ci va fi organizata in sistem de videoconferinta, a anuntat vineri presedintele institutiei, David Sassoli, potrivit AFP.

Ludovic Orban, despre cauzele cresterii numarului de cazuri COVID: Se datoreaza faptului ca s-au reluat activitatile, dar pe primul loc sunt evenimentele private

Ludovic Orbana sustinut, joi seara, in platoul Digi24, canumarul mare de cazuri din ultimele saptamani se datoreaza faptului ca oamenii si-au reluat activitatile si nu respecta regulile.

Germania inregistreaza un record al numarului de cazuri Covid-19. Avertismentul lui Merkel

Germania a anuntat o noua crestere a numarului de cazuri confirmate in 24 de ore, raportand joi 6. 638 de infectii. Bilantul total ajunge astfel la 341. 223 de oameni infectati de la debutul pandemiei.

Nou record de cazuri Covid-19 in Cehia: Aproape 10.000 intr-o singura zi

Autoritatile din Cehia au raportat joi un numar record de noi cazuri de infectii cu coronavirus, respectiv 9. 544 intr-o singura zi, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )