Libnet.ro
UNICEF

13:15

Saptamana negra pentru Marea Britanie! Cazurile de COVID-19 au crescut cu 40%

Antena3 Antena3,
Saptamana negra pentru Marea Britanie! Cazurile de COVID-19 au crescut cu 40%

Marea Britanie a inregistart o crestere ingrijoratoare a cazurilor de COVID-19. Oficialii din domeniul sanatatii au anuntat in ultima saptamana o crestere de 40%, cu 19. 724 de infectii noi si 137 de decese in ultimele 24 de ore. continuă pe Antena3

Director OMS: Numarul crescut al internarilor in Marea Britanie, Franta si alte tari europene este ingrijorator. Sistemul medical are dezechilibre

Mike Ryan, director executiv al OMS, a spus in conferinta de presa ca numarul crescut al internarilor in Marea Britanie, Franta, Irlanda si alte tari europene este ingrijorator, potrivit The Guardian.

MIKE RYAN: Numarul crescut al internarilor in Marea Britanie, Franta, Irlanda si alte tari europene este ingrijorator

Mike Ryan, director executiv al OMS, a spus in conferinta de presa ca numarul crescut al internarilor in Marea Britanie, Franta, Irlanda si alte tari europene este ingrijorator, potrivit The Guardian.

Atacul lui Ianis Hagi la Mirel Radoi a ajuns si in Marea Britanie! Anuntul facut de scotieni

Nu este liniste la nationala Romaniei, dupa cele doua esecuri suferite de tricolori saptamana trecuta. A fost 1-2 in Islanda, rezultat care a insemnat si ratarea oricarei sanse de a mai ajunge la Euro 2020 competitie care si-a pastrat denumirea oficiala, desi a fost mutata pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus). Apoi a venit .

Marea Britanie se confrunta cu cea mai mare frauda din istoria sa. Printre escroci figureaza si romani

Ajutoarele de pandemie reprezinta o adevarata sursa de imbogatire pentru unii, de regula in mod fraudulos. Marea Britanie tocmai a descoperit ca ar putea sa aiba pierderi de pana la 26 de miliarde de dolari, ceea ce ar insemna una dintre cele mai mari fraude din istoria sa.

Coronavirus Marea Britanie: Aproape 20.000 de cazuri in 24 de ore

Marea Britanie a raportat miercuri 19. 724 de noi cazuri de Covid-19 in 24 de ore, o crestere de aproape 2. 490, fata de ziua precedenta, arata datele guvernului britanic, relateaza Reuters.

Jeffry Tuckerm, analist: Atacurile politice asupra Huawei arata ca SUA si Marea Britanie vor sa ridice o cortina de fier digitala in intreaga lume

Comitetul de aparare al Parlamentului britanic sustine ca a gasit dovezi clare ca gigantul telecomunicatiilor Huawei a colaborat cu statul chinez. Potrivit acestuia, Marea Britanie ar avea nevoie sa scoata.

Noi masuri restrictive in Marea Britanie. Boris Johnson anunta trei tipuri de alerte diferite

Upa avertismentele ca decesele din Marea Britanie ar putea creste fara o actiune urgenta, Boris Johnson a incetat sa impuna un alt blocaj complet, asa cum a facut in martie, dar a avertizat ca ar putea lua.

Un studiu din Marea Britanie testeaza daca vaccinul BCG protejeaza impotriva COVID

Vaccinul larg utilizat BCG impotriva tuberculozei va fi testat pe angajatii din Marea Britanie pentr.

Procentul scotienilor care doresc independenta de Marea Britanie a ajuns la 58 la suta

58 la suta dintre scotienii cu drept de vot s-ar pronunta, in acest moment, pentru separarea de Rega.

Macron si alti lideri europeni vor insista pentru reguli dure de aplicare a oricarui acord comercial cu Marea Britanie

Presedintele francez Emmanuel Macron si alti lideri europeni vor insista pentru reguli dure de aplicare a oricarui acord comercial care va fi convenit cu Londra, avertizand ca incercarea premierului Boris Johnson de a trece peste tratatul referitor la Brexit a aratat ca nu se poate avea incredere in cuvantul Marii Britanii, conform news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )