Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimele detalii despre concertul Depeche Mode, 23 iulie, Cluj-Napoca. Program si reguli de acces

Hotnews Hotnews,
 Ultimele detalii despre concertul Depeche Mode, 23 iulie, Cluj-Napoca. Program si reguli de acces

Trupa Depeche Mode va sustine un concert duminica aceasta, 23 iulie, pe stadionul Cluj Arena. Publicul este asteptat incepand cu ora 17:00, cand se vor deschide portile pentru posesorii de pachete Early Bird, programul zilei fiind completat de show-ul Maya Jane Coles, care va urca pe scena inaintea membrilor Depeche Mode. continuă pe Hotnews

Concertul Depeche Mode de la Cluj sub semnul intrebarii? Solistul Dave Gahan a fost spitalizat de urgenta

Trupa britanica Depeche Mode se afla in turneul mondial de promovare al celul mai recent album, Spirit, scrie rock-on. ro. Concertul care trebuia sa aiba loc luni seara la Minsk a fost anulat, iar.

Concertul Depeche Mode de la Cluj sub semnul intrebarii. Solistul Dave Gahan a fost spitalizat de urgenta

Trupa britanica Depeche Mode se afla in turneul mondial de promovare al celul mai recent album, Spirit, scrie rock-on. ro. Concertul care trebuia sa aiba loc luni seara la Minsk a fost anulat, iar.

A inceput numaratoarea inversa pentru concertul Depeche Mode Pregatiri intense pentru scena... si culise!

Doar 6 zile ii mai despart pe fanii ardeleni de intalnirea cu Depeche Mode ce va avea loc la finalul acestei saptamani. Pregatirile au intrat in linie dreapta, zilele acestea fiind programate sa inceapa lucrarile de amenajare pe stadionul Cluj Arena. Concertul din 23 iulie marcheaza prima vizita a trupei la Cluj-Napoca, acesta fiind totodata ultimul show din segmentul european al turneului Global Spirit de promovare a celui mai recent album.

Concertul Depeche Mode de la Cluj va avea loc asa cum a fost planuit in ciuda problemelor de sanatate ale solistului: care este mesajul trupei

Concertul pe care Depeche Mode il va sustine in Cluj Napoca in acest weekend nu va fi afectat de recentele probleme de sanatate ale solistului Dave Gahan, in ciuda speculatiilor aparute in presa. Muzicianul deja se simte mai bine, iar trupa a transmis un mesaj pentru a-si linisti fanii.

Vesti proaste pentru fanii Depeche Mode. Solistul trupei a fost spitalizat (FOTO)

Solistul Depeche Mode a fost spitalizat in Belarus, iar concertul pe care trupa trebuia sa-l sustina in Minsk a fost amanat, informeaza post-punk. com. Va anuntam, cu regret, ca, din.

Cine se ocupa de pregatirea fizica a lui Dave Gahan in Romania. Celebrul solist de la Depeche Mode a cerut si o femeie in echipa de securitate

Depeche Mode concerteaza, duminica, 23 iulie, in premiera la Cluj. Acesta este ultimul show din turneului de promovare a celui mai recent album al trupei. Accesul pe stadionul Cluj Arena se face incepand cu ora 17.

Depeche Mode la Cluj: restrictii de trafic si bilete suplimentate. Azi are loc primul concert dupa externarea lui Dave Gahan

Depeche Mode va sustine in seara aceasta, la Kiev, primul concert dupa ce Dave Gahan a fost externat. Duminica, legendara trupa va urca pe scena de pe Cluj Arena, ocazie cu care incepand de astazi traficul pe mai multe strazi din oras va fi restrictionat. Organizatorii au suplimentat numarul de bilete.

Depeche Mode la Cluj: Proiectii marca Anton Corbijn, scena de mari dimensiuni si 600 de persoane in echipa

Show-ul pe care trupa britanica Depeche Mode il va sustine duminica pe Cluj Arena dispune de o scena de 50 de metri latime si 20 de metri adancime, ecrane uriase pe care vor fi proiectii pregatite de celebrul fotograf Anton Corbijn si o echipa formata din 600 de persoane, anunta organizatorii.

Sclavele sexuale ale Statului Islamic. Noi detalii despre modul in care sunt femeile sunt cumparate

O chitnta cu privire la sclavele sexuale detinute de ISIS a aparut recent in orasul Mosul. Aceasta arata cum au fost tranzactionate femeile de teroristi, potrivit Daily.

A fost un fel de preinfarct, dar pe intestin. Dan Voiculescu, detalii despre boala. Cine e cunoscutul doctor care l-a ingrijit (VIDEO)

Dan Voiculescu a fost eliberat din inchisoare, marti, la aproape 3 ani de cand a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA. Acesta se afla internat la Spitalul Universitar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )