Libnet.ro
UNICEF

23:00

ULTIMELE IMAGINI cu Razvan Ciobanu in viata: Ce a facut designerul cu cateva ore inainte de accident(VIDEO)

B1 B1,
ULTIMELE IMAGINI cu Razvan Ciobanu in viata: Ce a facut designerul cu cateva ore inainte de accident(VIDEO)

In timp ce apropiatii isi luau ramas bun de la Razvan Ciobanu, au aparut informatii noi in ancheta. Conform unei prime expertize airbag-urile autoturismului condus de designer s-au deschis la 126 de kilometri. continuă pe B1

Premiera nationala. Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata - VIDEO

Radu Tudor a prezentat, joi, la Punctul de intalnire, ultimele imagini cu Razvan Ciobanu inainte de tragicul accident. Imaginile au intrat in posesia anchetatorilor, iar acestia le analizeaza in.

Stirile ProTV: Ultimele imagini filmate, cu Razvan Ciobanu in viata, la Mamaia

Razvan Ciobanu a fost filmat cu cateva ore inainte de accidentul fatal de camerele de supraveghere de pe terasa unui restaurant din Mamaia.

Ultima persoana care l-a vazutin viatape Razvan Ciobanu: El era pe alt film, incerca sa gaseasca fericirea in altceva. Consuma in fiecare zi...

Moartea lui Razvan Ciobanu, ridica, in continuare, multe semne de intrebare! Ultima persoana care l-a vazutin viatape Razvan Ciobanu a facut declaratii exclusive! Acesta declara ca Razvan.

Razvan Ciobanu s-ar fi intalnit cu un calugar tibetan. Creatorul de moda ar fi stat in transa cateva zile de care nu isi aduce aminte nimic

Razvan Ciobanu se intalnise cu cateva zile in urma cu un calugar tibetan. Dezvaluirea a fost facuta in exclusivitate, la Antena 3, de Vica Blochina. Se pare ca creatorul de moda ar fi stat in transa mai.

Ultima poza cu Razvan Ciobanu in viata, la o terasa din Mamaia: Era confuz, a plecat dupa tigari si n-a mai raspuns la telefon

Razvan Ciobanu a incetat din viata luni dimineata, la varsta de 43 de ani, in urma unui accident rutier care s-a produs in judetul Constanta. Sorin Oprea, barbatul care a impartit aceeasi masa cu.

Imagini halucinante cu Razvan Ciobanu drogat pe strada! Auzi, tu esti ok? - Cum a fost filmat designerul

Razvan Ciobanu a fost filmat intr-o maniera uimitoare, pe strada. Filmarea a aparut cu cateva ore inainte de inmormantarea creatorului de moda. Designerul apare filmat in timp ce era drogat cu zombie pe o.

Mesajul neasteptat al lui Catalin Botezatu, dupa ce a fost la priveghiul lui Razvan Ciobanu. Sa ne ierte pe noi, sa-l iertam si noi pe el

Designerul Catalin Botezatu a mers sa-i aduca un ultim omagiu creatorului de moda Razvan Ciobanu. La capela, acesta a facut si cateva declaratii. Am venit sa ne luam ramas bun, vom veni si.

Partea nestiuta din viata lui Razvan Ciobanu. Ce studii avea de fapt designerul

Razvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai talentati creatori de moda din Romania, insa putini stiu ce studii avea, de fapt, acesta. Razvan Ciobanu a inceput Facultatea de Arte Plastice din Bucuresti, dar.

Uluitor! Ce au ratat anchetatorii in cazul Razvan Ciobanu

Exista cateva elemente obligatorii ce tin de ancheta in cazul Razvan Ciobanu care lipsesc deocamdata. Citeste si: Premiera nationala. Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata - VIDEO Fostul sef.

Exclusiv! Ce au ratat anchetatorii in cazul Razvan Ciobanu

Exista cateva elemente obligatorii ce tin de ancheta in cazul Razvan Ciobanu care lipsesc deocamdata. Citeste si: Premiera nationala. Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata - VIDEO Fostul sef.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )