Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ultima persoana care l-a vazutin viatape Razvan Ciobanu: El era pe alt film, incerca sa gaseasca fericirea in altceva. Consuma in fiecare zi...

Antena3 Antena3,
Ultima persoana care l-a vazutin viatape Razvan Ciobanu: El era pe alt film, incerca sa gaseasca fericirea in altceva. Consuma in fiecare zi...

Moartea lui Razvan Ciobanu, ridica, in continuare, multe semne de intrebare! Ultima persoana care l-a vazutin viatape Razvan Ciobanu a facut declaratii exclusive! Acesta declara ca Razvan. continuă pe Antena3

Iulia Albu, ADEVARUL despre cei care au fost la inmormantarea lui Razvan Ciobanu: Unii au venit pentru a-i fixa cuiul pe care i l-am batut deja in sicriu

Iulia Albu rupe tacerea dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Razvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greselile pe care le-a facut el ca om, el ramane un mare designer al Romaniei. Azi l-am cond.

Florile periculoase pe care fostul iubit a lui Razvan Ciobanu le-a adus la sicriu

Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu i-a dus hortensii la sicriu. Hortensia poate provoca reactii destul de neplacute, de la simple alergii, specifice mai ales primavara si vara, pana la boli. Ingerarea frunzelor.

Imagini GREU DE PRIVIT! Razvan Ciobanu, FILMAT cand umbla DROGAT pe strada (VIDEO)

Un filmulet care il surprinde pe Razvan Ciobanu intr-o ipostaza compromitatoare demonteaza ipoteza conform careia acesta nu ar mai fi consumat substante interzise pana acum, desi designerul sustinea in.

Noi detalii despre Razvan Ciobanu. Creatorul de moda ar fi fost foarte abatut si ajunsese si la psihlog

Nu este un secret faptul ca Razvan Ciobanu a murit fara a-si rezolva problemele care-i apasau greu pe suflet. Unul dintre prietenii sai cei mai buni si ultima persoana alaturi de care Razvan Ciobanu a stat.

Sicriul lui Razvan Ciobanu a fost deschis pentru ultima data. Toti au izbucnit in lacrimi cand au vazut de ce

Sicriul lui Razvan Ciobanu a fost deschis pentru ultima data. Motivul? Apropiatii au vrut sa-i puna cateva lucruri pe care creatorul de moda le-ar fi dorit sa le aiba cu el. inainte de inmormantare,.

Ultima poza cu Razvan Ciobanu in viata, la o terasa din Mamaia: Era confuz, a plecat dupa tigari si n-a mai raspuns la telefon

Razvan Ciobanu a incetat din viata luni dimineata, la varsta de 43 de ani, in urma unui accident rutier care s-a produs in judetul Constanta. Sorin Oprea, barbatul care a impartit aceeasi masa cu.

Ultima postare a designerului Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident auto FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit la varsta de 43 de ani intr-un accident rutier care s-a produs in a doua zi de Paste. Ultimul mesaj public al designerului a fost transmis in urma cu o saptamana.

Ultima declaratie facuta de Razvan Ciobanu intr-o emisiune televizata: Toata viata mi-a fost frica

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Pasti intr-un cumplit accident rutier. intr-un ultim interviu, creatorul de moda recunostea ca a apelat la chirurgia estetica si ca nu voia sa se.

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier

Designerul vestimentar Razvan Ciobanu a murit, in a doua zi de Pasti, intr-un cumplit accident rutier. Iata unde a avut loc si care a fost ultima sa postare pe social media.

Ce scria Razvan Ciobanu in ultima sa postare pe Facebook

Razvan Ciobanu a murit. Razvan Ciobanu a murit intr-un cumplit accident rutier, in doua zi de Pasti, la varsta de 43 de ani. Razvan Ciobanu a murit. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut decat sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )