Libnet.ro
UNICEF

21:15

ULTIMELE IMAGINI cu Stela Popescu in viata: Artista a dat semne de incoerenta si parea ca a suferit un accident vascular cand a urcat pe scena (VIDEO)

B1 B1,
ULTIMELE IMAGINI cu Stela Popescu in viata: Artista a dat semne de incoerenta si parea ca a suferit un accident vascular cand a urcat pe scena (VIDEO)

Invitata la Gala Femeilor de Succes, Stela Popescu a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul pentru activitatea impresionanta pe care a avut-o de-a lungul zecilor de ani de cariera ca actrita. Acolo,. continuă pe B1

Ultimele imagini cu Stela Popescu in viata: Artista a dat semne de incoerenta si parea ca a suferit un accident vascular cand a urcat pe scena (VIDEO)

Invitata la Gala Femeilor de Succes, Stela Popescu a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul pentru activitatea impresionanta pe care a avut-o de-a lungul zecilor de ani de cariera ca actrita. Acolo,.

Ultima inregistrare cu Stela Popescu. Ce spunea actrita cu doar cateva zile in urma - VIDEO

Ultimul interviu pe care marea actrita Stela Popescu l-a dat a fost in emisiunea Guess my age, care va fi lansata pe 30 noiembrie. Actrita a vorbit despre viata si felul cum i-a.

Imagini cu Stela Popescu cu cateva ore inainte de moarte

Stela Popescu a murit joi la varsta de 81 de ani. in urma cu doua seri, Stela Popescu a fost invitata la una dintre multele Gale la care a fost premiata de-a lungul vietii sale. Si, acolo, pare-se,.

Imagini unice cu regretata Stela Popescu

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, la Teatrul Constantin Tanase, iar artista va inmormantata la cimitirul Cernica, a declarat Alexandru.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre moarte

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti, dupa ce ar fi cazut pe strada. Stela Popescu.

Stela Popescu a murit. Ce s-a intamplat la aflarea teribilei vesti in Slimnic, localitatea din judetul Sibiu in care a copilarit artista

Stela Popescu s-a stins din viata fulgerator, joi dupa-amiaza, la casa sa din Bucuresti. Artista in varsta de 81 de ani a fost gasita moarta de catre fiica sa. Locuitorii din Slimnic,.

Stela Popescu a murit. 20 de lucruri pe care nu le stiati despre Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti. Are peste 55 de ani petrecuti pe scena.

VIDEO Stela Popescu a murit.Actrita a fost gasita fara suflare in curtea casei

Stela Popescu A MURIT. Actrita a fost gasita in curtea casei. Stela Popescu A MURIT. Marea actrita Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta.

Si-a presimtit moartea Stela Popescu? Am puteri paranormale. Am avut trei vise...- E socant ce a prevestit marea actrita

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. Stela Popescu a declarat.

Stela Popescu a murit. Cine ii va mosteni toata averea

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti, dupa ce ar fi cazut pe strada. Stela Popescu.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )