Libnet.ro
UNICEF

11:45

Imagini cu Stela Popescu cu cateva ore inainte de moarte

Antena3 Antena3,
Imagini cu Stela Popescu cu cateva ore inainte de moarte

Stela Popescu a murit joi la varsta de 81 de ani. in urma cu doua seri, Stela Popescu a fost invitata la una dintre multele Gale la care a fost premiata de-a lungul vietii sale. Si, acolo, pare-se,. continuă pe Antena3

Ultimele imagini cu Stela Popescu in viata: Artista a dat semne de incoerenta si parea ca a suferit un accident vascular cand a urcat pe scena (VIDEO)

Invitata la Gala Femeilor de Succes, Stela Popescu a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul pentru activitatea impresionanta pe care a avut-o de-a lungul zecilor de ani de cariera ca actrita. Acolo,.

ULTIMELE IMAGINI cu Stela Popescu in viata: Artista a dat semne de incoerenta si parea ca a suferit un accident vascular cand a urcat pe scena (VIDEO)

Invitata la Gala Femeilor de Succes, Stela Popescu a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul pentru activitatea impresionanta pe care a avut-o de-a lungul zecilor de ani de cariera ca actrita. Acolo,.

Stela Popescu a murit. O vecina a observat ceva neobisnuit in casa artistei

Ultima persoana cu care a vorbit a fost o vecina de-a ei. Stela Popescu i-a spus vecinei ca se simte rau, insa nu s-ar fi gandit ca in doar cateva ore se va.

Stela Popescu a murit. Dosar de moarte suspecta in cazul actritei

Stela Popescu a murit. Politia a deschis un dosar de MOARTE SUSPECTA in cazul mortii actritei Stela Popescu. Actrita Stela Popescu a murit, joi, la varsta de 81 de ani. Stela Popescu a fost.

Stela Popescu a murit. Ce spunea Stela Popescu despre moarte

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti, dupa ce ar fi cazut pe strada. Stela Popescu.

Cu cine a vorbit ultima data Stela Popescu: Mi-a spus ca se simte putin rau

Ultima persoana cu care a vorbit a fost o vecina de-a ei. Stela Popescu i-a spus vecinei ca se simte rau, insa nu s-ar fi gandit ca in doar cateva ore se va stinge.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Imagini unice cu regretata Stela Popescu

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, la Teatrul Constantin Tanase, iar artista va inmormantata la cimitirul Cernica, a declarat Alexandru.

Stela Popescu a murit. Cel mai mare secret pe care l-a ascuns actrita

Stela Popescu a murit. Stela Popescu era mereu cu zambetul pe buze. insa, in spatele acestei imagini, indragita actrita a ascuns o suferinta, pe care a marturisit-o abia recent. Ste.

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al marii actrite

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )