Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ultimele informatii despre disparitia lui Liviu Dragnea. Unde ar fi plecat, de fapt, liderul PSD

Antena3 Antena3,
Ultimele informatii despre disparitia lui Liviu Dragnea. Unde ar fi plecat, de fapt, liderul PSD

Unde este Liviu Dragnea? ar putea fi noul slogan al PSD, dupa ce presedintele partidului a disparut subit. Imediat dupa revolutia fiscala omul din spatele programului de guvernare a. continuă pe Antena3

Accidentul din Capitala. Ultimele informatii despre tanara de 18 ani, care a fost ranita

Tanara in varsta de 18 ani, ranita marti seara in accidentul ce a avut loc pe strada Baicului din Bucuresti in urma caruia a murit o persoana si patru masini au ars, este in.

Surse: Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat la DNA

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat de procurori la DNA, potrivit unor surse. Liderul PSD ar fi fost citat pentru vineri, insa a anuntat ca nu poate merge si le-a cerut procurorilor sa.

Liviu Dragnea a disparut in plina revolutie fiscala

In plina revolutie fiscala, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a disparut din spatiul public. De obicei, liderul PSD era cel care anunta masurile adoptate din programul de.

Ponta, despre inaugurarea noului stadion din Craiova:Eu doream sa vin si nu am fost invitat, Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina.Din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta

Victor Ponta spune ca ii pare rau ca nu a fost invitat vineri seara la inaugurarea noului stadion din Craiova, unde ar fi venit cu mare placere: eu doream sa vin si nu am fost invitat - Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina/ asa ca din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta.

Liviu Dragnea, asteptat luni la DNA

Liviu Dragnea a fost chemat vineri la Directia Nationala Anticoruptie. Dar pentru ca liderul PSD este plecat in strainatate, procurorii l-au citat din nou pentru ziua de luni.

Sondaj IMAS: Increderea in Liviu Dragnea s-a prabsuit la 15%. Mihai Tudose se bucura de doar 18% incredere, Klaus Iohannis de 39,7%

Increderea romanilor in Liviu Dragnea s-a prabusit la 15%, dupa ce liderul PSD a pierdut aproape 4 procente in ultima luna scadere de la 18,7% in septembrie la 15% in octombrie), arata un sondaj IMAS dat publicitatii miercuri si citat de Antena 3. PSD se bucura insa de o intentie de vot care ramane constanta, la 39%. Premierul Mihai Tudose, care si-a inceput mandatul, in luna iulie, cu o cota de incredere de 24. 7%, a scazut si el la 18%. Presedintele Klaus Iohannis se bucura de o cota de incredere de 39,7%, dar este si el in scadere de la 41,7% in urma cu o luna).

Liviu Dragnea, masuri extrem de dure in interiorul partidului dupa ultima infrangere in fata PNL: Excluderi si dizolvari de filiale

PSD a pierdut o nouaprimarie de municipiu, saptamana trecuta, in fata liberalilor. intai a fost Primaria Targu Jiu, un fief in care PSD castiga fara probleme,.

Excluderi in PSD: Liviu Dragnea, masuri extrem de dure dupa ultima infrangere in fata PNL

PSD a pierdut o nouaprimarie de municipiu, saptamana trecuta, in fata liberalilor. intai a fost Primaria Targu Jiu, un fief in care PSD castiga fara probleme,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )