Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta, despre inaugurarea noului stadion din Craiova:Eu doream sa vin si nu am fost invitat, Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina.Din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta

Hotnews Hotnews,
 Ponta, despre inaugurarea noului stadion din Craiova:Eu doream sa vin si nu am fost invitat, Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina.Din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta

Victor Ponta spune ca ii pare rau ca nu a fost invitat vineri seara la inaugurarea noului stadion din Craiova, unde ar fi venit cu mare placere: eu doream sa vin si nu am fost invitat - Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina/ asa ca din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta. continuă pe Hotnews

Slavia Praga strica sarbatoarea inaugurarii noului stadion din Craiova

Cehii de la Slavia Praga au venit la Craiova ca la un meci oficial si au administrat un categoric 4-0 celor de la CS Universitatea la inaugurarea noului stadion din Banie.

Regret ca nu am fost invitat la inaugurarea stadionului din Craiova

Victor Ponta a afirmat astazi, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca regreta ca nu a fost invitat la inaugurarea noului stadion din Craiova, Ion Oblemenco.

Nebunie la Craiova: ce s-a intamplat dupa ce s-au pus in vanzare biletele pentru inaugurarea noului stadion

Oltenii asteapta de luni bune primul meci pe Ion Oblemenco, stadion care ar fi trebuit sa fie dat in folosinta, undeva spre finalul anului 2016.

Cum s-a razbunat Olguta Vasilescu pe Victor Ponta

Deputatul Victor Ponta afirma sambata, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca regreta ca nu a fost invitat la inaugurarea noului stadion din Craiova, el punctand ca dintre cele trei.

Craiova sarbatoreste, diseara, inaugurarea noului stadion: unde si de la ce ora poate fi vazut primul meci

Dupa o lunga asteptare, oltenii vor reveni acasa s nu vor mai fi nevoiti sa joace la Severin, pe o arena unde gazonul prost le-a pus foarte multe probleme.

Noul stadion din Craiova de 54 de milioane de euro, preluat oficial de la Primarie. Arena din Banie nu are avize din partea ISU, FRF si LPF

Noul stadion din Craiova a fost preluat marti dimineata de autoritatile locale. Arena din Banie nu are in momentul de fata avize din partea ISU, FRF si LPF, insa va fi inagurata vineri, cu un meci amical intre CSU Craiova si Slavia Praga.

Noul stadion de fotbal din Craiova, inaugurat

Noul stadion din Craiova a fost inaugurat vineri seara cu un meci amical intre CS Universitatea - Slavia Praga, la eveniment fiind prezenti si vicepremierul Paul Stanescu si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, fost primar al municipiului Craiova, care a declarat ca realizarea stadionului este un vis implinit.

LPF: CSU Craiova, continuatoarea Universitatii Craiova

In ziua inagurarii noului stadion din Craiova, Liga Profesionista de Fotbal face lumina in ceea ce priveste apartenenta actualei echipe CSU Craiova la istoria si palmaresul istoricei Universitatea Craiova.

Reteta financiara pentru CSU Craiova

Constructia noului stadion din Craiova reprezinta o lovitura de imagine, dar si una financiara pentru clubul care activeaza in Liga 1.

Ministrul Muncii, primele imagini de la proiectul sau de suflet, stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a luat joi parte la inaugurarea stadionului Ion Oblemenco din Craiova, proiectul sau de suflet. Proiectul a inceput inca din perioada in care aceaasta era primar.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )