Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ultimele pregatiri pentru nunta anului. Mai sunt doar cateva ore pana la ceremonia printului Harry si Meghan Markle

Antena3 Antena3,
Ultimele pregatiri pentru nunta anului. Mai sunt doar cateva ore pana la ceremonia printului Harry si Meghan Markle

Trei miliarde de oameni, adica aproape jumatate din populatia Globului, vor urmari la televizor nunta printului Harry cu Meghan Markle. Este ultima nunta regala din Marea Britanie pentru o buna perioada de. continuă pe Antena3

Ultimele pregatiri pentru nunta anului. Mai sunt doar cateva ore pana la ceremonia printului Harry si a lui Meghan Markle

Trei miliarde de oameni, adica aproape jumatate din populatia Globului, vor urmari la televizor nunta printului Harry cu Meghan Markle. Este ultima nunta regala din Marea Britanie pentru o buna perioada de.

Ultimele pregatiri pentru nunta anului

Printul Charles va fi cel care o va duce Meghan Markle in ziua nuntii. Informatia a fost confirmata de Palatul Kensington, iar Charles a declarat ca este extrem de incantat sa accepte acest rol fara.

Nunta Printului Harry cu Meghan Markle poate aduce economiei Marii Britanii un castig FABULOS

Mai sunt doar cateva zile pana la nunta Printului Harry cu Meghan Markle, la care vor lua parte 600 de invitati. Nunta anului, asa cum este numit evenimentul de presa internationala, va ajuta economia Marii.

Caru' cu vedete: Englezii pariaza pe orice e legat de nunta Printului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce palarie va purta Regina; O poveste de dragoste ca in filme! Cine a fost marea iubire a regizorului Lucian Pintilie; Tania Popa este castigato

Ce roluri importante vor avea Printesa Charlotte si Printul George la nunta regala Mai sunt doar trei zile pana la nunta printului Harry cu Meghan Markle, iar in ciuda scandalului in care este implicat tatal lui. Ana-Maria Barnoschi: Merg la sala ca sa ma ingras Vedeta de la Kanal D ne-a vorbit cu sinceritate despre interventiile la care a recurs, alimentele pe care le-a exclus din dieta ei de viata, chiar daca nu a.

Cum se pregatesc englezii pentru nunta regala - Galerie FOTO

Windsor se pregateste sa primeasca, in ziua nuntii regale, 100. 000 de turisti, de trei ori mai multi decat populatia locala. Unele strazi sunt deja blocate in vederea repetitiilor pentru.

Ce roluri importante vor avea Printesa Charlotte si Printul George la nunta regala. Reprezentantii de la Kensington au facut marele anunt

Mai sunt doar trei zile pana la nunta printului Harry cu Meghan Markle, iar in ciuda scandalului in care este implicat tatal lui Meghan si a faptului ca nu stim cine o va conduce pe mireasa la altar, casa regala britanica a anuntat ce roluri au printul George si printesa Charlotte in ziua cea mare.

NUNTA REGALA. Pregatirile pentru nunta dintre Printul Harry si Meghan Markle au intrat in linie dreapta

Pregatirile pentru nunta dintre Printul Harry si Meghan Markle au intrat in linie dreapta. Orasul Windsor va gazdui, in ziua cea mare, 100. 000 de turisti, de trei ori mai multi decat populatia locala. Unele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )