Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ultimele sapte minute din viata lui Jamal Khashoggi. Presa: Jurnalistul saudit ar fost torturat, decapitat si transat de un medic legist care asculta muzica

Hotnews Hotnews,
 Ultimele sapte minute din viata lui Jamal Khashoggi. Presa: Jurnalistul saudit ar fost torturat, decapitat si transat de un medic legist care asculta muzica

Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi ar fi fost decapitat in sediul consulatului Arabiei Saudite din Istanbul dupa ce a fost torturat, fiindu-i taiate degetele, potrivit presei turce care citeaza oficiali din ancheta care ar fi ascultat la inregistrarea audio a executiei. continuă pe Hotnews

Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi a fost taiat in bucati, timp de 7 minute, cat era inca in viata

O persoana a declarat sub protectia anonimatului ca a ascultat inregistrarea audio cu ultimele momente din viata jurnalistului suadit Jamal Khashoggi si a descoperit astfel ca barbatul a fost taiat in.

Misterul jurnalistului saudit disparut! SURSE: Riadul se pregateste sa recunoasca faptul ca Jamal Khashoggi a fost ucis in consulatul saudit din Istanbul

Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, a sosit in Arabia Saudita pentru a se intalni cu regele Salman, pe fondul controverselor cu privire la soarta jurnalistului disparut Jamal Khashoggi. Pompeo va vizita.

Decizie-soc in Biserica Ortodoxa! Parintele Constantin Necula si-a anuntat retragerea din viata publica

Parintele Constantin Necula si-a anuntat retragerea din viata publica, spunand insa ca va continua lupta si precizand insa ca biserica nu este viata publica. El a mai spus ca ne-am batut joc de 99.

Doiliu in lumea sportului. Un cunoscut fotbalist s-a stins din viata

Fernando Rodriguez Serena, autorul golului victoriei echipei Real Madrid in finala Cupei Campionilor Europeni la fotbal cu Partizan Belgrad, din 1966, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, a anuntat clubul ma.

Doliu in lumea sportului. Un cunoscut fotbalist s-a stins din viata

Fernando Rodriguez Serena, autorul golului victoriei echipei Real Madrid in finala Cupei Campionilor Europeni la fotbal cu Partizan Belgrad, din 1966, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, a anuntat clubul ma.

DOLIU! O cunoscuta sportiva s-a stins din viata (FOTO)

Fosta campioana mondiala de tenis de masa, Geta Pitica, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 88 de ani. A avut un inger, acolo, sus, care a avut grija sa nu sufere la final, a declarat fiica.

Cum au sters sauditii urmele uciderii jurnalistului Jamal Khashoggi. Corpul i-a fost taiat si scos din Consulat, sustine un oficial turc

Unele dovezi descoperite in Consulatul saudit din Istanbul in cadrul anchetei privind disparitia jurnalistului Jamal Khashoggi au fost compromise, a declarat presedintele Turciei, Recep Erdogan, citat de cotidianul turc Hurriyet.

Trump critica graba de a condamna Arabia Saudita in cazul disparitiei jurnalistului Jamal Khashoggi

Presedintele american Donald Trump a criticat condamnarea precoce a Arabiei Saudite in ceea ce priveste misterul disparitiei jurnalistului Jamal Khashoggi, avertizand ca exista o graba de a judeca si subliniind ca e nevoie de rabdare, potrivit AP.

Asasinarea reporterului Jamal Khashoggi, recunoscuta, finalmente, de sauditi

Arabia Saudita pregateste un raport prin care admite ca Jamal Khashoggi a fost omorat ca rezultat al unui interogatoriu care nu a mai putut fi tinut sub control, interogatoriu desfasurat in consulatul saudit din capitala Turciei, Ankara, noteaza Reuters.

CNN: Arabia Saudita - raport in care recunoaste ca Jamal Khashoggi a fost omorat in Consulat, in urma unui interogatoriu scapat de sub control

Sauditii pregatesc un raport care va recunoaste faptul ca moartea jurnalistului Jamal Khashoggi a fost rezultatul unui interogatoriu scapat de sub control, premergator rapirii sale din Turcia, potrivit unor surse citate de CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )