Libnet.ro
UNICEF

06:00

DOLIU! O cunoscuta sportiva s-a stins din viata (FOTO)

B1 B1,
DOLIU! O cunoscuta sportiva s-a stins din viata (FOTO)

Fosta campioana mondiala de tenis de masa, Geta Pitica, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 88 de ani. A avut un inger, acolo, sus, care a avut grija sa nu sufere la final, a declarat fiica. continuă pe B1

Gabriela Cristea si , in DOLIU! Tatal artistului s-a stins din viata (FOTO)

Tatal lui s-a stins din viata vineri, anuntul fiind facut de artist pe pagina sa de Facebook. De azi tata nu mai e printre noi. s-a dus intr-o lume mai buna si mai linistita! Dumnezeu sa.

DOLIU in sport! Un celebru antrenor s-a stins din viata (FOTO)

Fostul antrenor de baschet Tex Winter s-a stins din viata la varsta de 96 de ani. Universitatea de Stat din Kansas, unde Tex Winter a antrenat pentru prima data, a precizat ca a murit miercuri in Manhattan,.

DOLIU! Un cunoscut fotbalist roman s-a stins din viata la doar 21 de ani... (FOTO)

Fotbalistul Florin Cosmin Sima, jucator legitimat la clubul Bradul Gorsii Tiblesului, din Maramures, s-a stins din viata la varsta de 21 de ani. Fotbalistul a fost cu tractorul la munca de camp, insa s-a rast.

TRAGEDIE in lumea stiintei! Un laureat Nobel s-a stins din viata. Suferea de o boala crunta (FOTO)

Thomas A. Steitz, laureat al premiului Nobel pentru Chimie, s-a stins din viata la varsta de 78 de ani. Acesta a murit marti, in casa lui din Branford, Connecticut, din cauza cancerului pancreatic, a declarat.

DOLIU pentru nationala de fotbal a Romaniei: A murit! Detalii de ULTIM MOMENT

Federatia Romana de Fotbal a postat un mesaj pe pagina oficiala de Facebook, care anunta moartea lui Denis Pascovici, baiatul fostului jucator Cosmin Pascovici. in aceasta seara s-a stins din viata.

TRAGEDIE! A murit in timpul Jocurilor Olimpice de Tineret (FOTO)

Secretarul general FIBA si membru CIO, Patrick Baumann, s-a stins din viata la varsta de 51 de ani, in timpul Jocurilor Olimpice de Tineret. Patrick Baumanna murit in urma unui atac de cord, in timpul Jocurilor.

Leonard Doroftei este DISTRUS! Fiul lui a fost implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier. Din pacate ... (FOTO)

Fiul cel mic al lui Doroftei, Alexandru, in varsta de 20 de ani a intrat intr-o masina aflata in fata lui, care a oprit la o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe Soseaua Vestului din.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )