Libnet.ro
UNICEF

09:30

IN ULTIMELE TREI SAPTAMANI DE TRANZACTIONARE Circa 40% din volumul actiunilor Compa a fost dat de rascumparari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ULTIMELE TREI SAPTAMANI DE TRANZACTIONARE Circa 40% din volumul actiunilor Compa a fost dat de rascumparari

Scadere de 35% de la inceputul anului pentru titlurile CMP Compa Sibiu CMP), una dintre companiile cele mai afectate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) de efectele pademiei de Covid-19 si-a rascumparat, in ultimele trei saptamani de tranzactionare, 202. 394 actiuni, echivalentul a 40,7% din volumul total al periodei, de 497. 069 de titluri, reiese din datele prezenate de producatorul de componente auto pe site-ul operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

Circa 40% din voturile prin corespondenta nu au fost inregistrate la timp. Presedintele AEP: Ori n-au fost trimise, ori sunt in tranzit. Cetatenii se pot prezenta la una din sectiile de votare din strainatate (VIDEO)

Circa 14. 000 de voturi prin corespondenta nu au fost inregistrate pana la termenul limita prevazut de lege. Ori n-au fost trimise de unii cetateni, ori ele se afla in tranzit, a explicat.

Cristian Pirvulescu, despre negocierea noii coalitii: E plauzibil ca in trei saptamani sa avem un Guvern. Nicolae Ciuca ar fi cel mai usor de acceptat de toti

Politologul Cristian Pirvulescu a fost prezent marti la Adevarul Live unde a vorbit despre scenariile formarii unei noi majoritati guvernamentale dupa alegerile parlamentare 2020. Acesta a explicat ca prin demisia lui Ludovic Orban din functia de premier USR-PLUS nu va mai avea pe cine sa atace din PNL. Pirvulescu mai e de parere ca rolul de prim-ministru ar trebui asumat de o persoana neutra si ca Nicolae Ciuca ar putea fi o varianta buna.

Trei partide vor face parte din coalitia de guvernare, anunta Dacian Ciolos

PNL, USR - PLUS si UDMR vor face parte din coalitia de guvernare, a anuntat, luni, Dacian Ciolos, co.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )