Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ultimele vesti despre Michael Schumacher. Care este starea de sanatate actuala a fostului pilot de Formula 1

B1 B1,
Ultimele vesti despre Michael Schumacher. Care este starea de sanatate actuala a fostului pilot de Formula 1

Situatia lui Michael Schumacher continua sa fie invaluita in mister dupa accidentul de schi suferit in 2013. Michael Schumacher a fost tinut in coma in urma accidentului sau, in timp ce medicii depuneau. continuă pe B1

Vesti uimitoare, de ultima ora, despre Michael Schumacher. Jean Todt l-a vizitat si a spus tot ce a vazut acolo

Michael Schumacher a suferit un accident la schi, in urma cu 7 ani, episod care l-a plasat pe multiplul campion mondial de Formula 1 la granita dintre viata si moarte. Dupa mai multi ani in coma, se pare ca ne.

Primele sperante ca Michael Schumacher va putea fi vazut din nou de fani: Eu ma intalnesc zilnic cu el

Incep sa apara vesti ceva mai bune despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Au trecut aproape sapte ani de la teribilul accident de schi pe care l-a suferit fostul mare campion de Formula 1. Iar in tot acest timp, familia a oferit extrem de putine detalii legate de starea de sanatate a germanului.

CORONAVIRUS |Nelu Vlad, solistul trupei Azur, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Care este stare de sanatate a artistului

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus in urma unor analize de rutina, potrivit Viva. Artistul a vorbit deschis despre simptomele pe care le-a avut, la Showbiz Report, de la.

Ce sarbatori religioase sunt in noiembrie. Zilele in care este cruce neagra sau rosie

Luna noiembrue are numeroase zile importante, marcate in calendarul crestin ortodox. Unele sunt de cruce rosie, altele de cruce neagra. De altfel, este necesar ca toti credinciosii sa stie care sunt zilele in care se poate lucra si cand se tine post. Iata, asadar, care sunt sarbatorile mari ale ultimei luni de toamna. Ce sarbatori .

Gabriela Firea, dupa declaratiile lui Ludovic Orban despre banii pentru incalzire: Este inimaginabil. Asta nu trebuie sa ramana fara raspuns in justitie (VIDEO)

Fostul primar al Capitalie, Gabriela Firea, a reactionat duminica dupa aparitia imaginilor in care premierul Ludovic Orban i-a spus actualului edil general ca acum are incredere sa transfere bani pentru.

Casa de Pensii se schimba total. Anuntul ministrului Violeta Alexandru despre banii pe care ii vor primi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca 24 de case judetene vor primi 1,2 milioane de lei, pentru amenajarea spatiilor arhivelor si pentru servicii de arhivare, iar pentru alte sapte solicitarile sunt in curs de aprobare. Casa de Pensii se schimba total. Anuntul ministrului Violeta Alexandru Punem la punct si arhivele caselor de pensii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )