Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vesti uimitoare, de ultima ora, despre Michael Schumacher. Jean Todt l-a vizitat si a spus tot ce a vazut acolo

B1 B1,
Vesti uimitoare, de ultima ora, despre Michael Schumacher. Jean Todt l-a vizitat si a spus tot ce a vazut acolo

Michael Schumacher a suferit un accident la schi, in urma cu 7 ani, episod care l-a plasat pe multiplul campion mondial de Formula 1 la granita dintre viata si moarte. Dupa mai multi ani in coma, se pare ca ne. continuă pe B1

Darren Cahill, anunt de ultima ora despre viitorul Simonei Halep! Ce se intampla la inceputul lui 2021

Simona Halep a incheiat sezonul 2020 inca de la inceputul lunii octombrie, dupa eliminarea de la Roland Garros. A fost un an in care jucatoarea din Romania a evoluat in doar sase turnee. Dintre care a reusit sa castige 3! Dar prestatia de la Paris a fost dezamagitoare, dupa o eliminare neasteptata in turul 4, .

Primele sperante ca Michael Schumacher va putea fi vazut din nou de fani: Eu ma intalnesc zilnic cu el

Incep sa apara vesti ceva mai bune despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Au trecut aproape sapte ani de la teribilul accident de schi pe care l-a suferit fostul mare campion de Formula 1. Iar in tot acest timp, familia a oferit extrem de putine detalii legate de starea de sanatate a germanului.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru romanii care doresc sa revina in tara de sarbatori. Ce conditii trebuie sa respecte

Vesti triste pentru romanii din strainatate care si-ar fi dorit sa revina acasa de Craciun si Revelion. in contextul cresterilor alarmante ale cazurilor de COVID-19, Nelu Tataru a anuntat ce restrictii se impugn pentru romanii din diaspora. Ce trebuie sa stie toti romanii care vor sa se intoarca acasa de sarbatori Nelu Tataru a oferit .

Nicusor Dan, anunt de ultima ora. Cand se redeschid scolile: Copiii sunt transmitatori ai acestei boli

Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, a explicat in cursul serii de joi despre situatia disperata in care se afla Capitala Romaniei, avand o rata de incidenta a cazurilor crescuta. Acesta a dezvaluit cat timp vor mai ramane inchise scolile din Bucuresti, urmand ca elevii sa participe in continuare la cursurile desfasurate online. Este o .

Ultima ora! Explozie puternica cu victime la Galati. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenta

Momente de teroare pentru zeci de persoane din Galati, dupa ce blocul in care locuiau s-a cutremurat din temelii in urma unei deflagratii. Accidentul a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 07:45, la parterul unui bloc cu patru etaje, in spatele Hotelului Galati. Ce a declansat incidentul Potrivit informatiilor oferite de pompieri, explozia .

Ultima ora. Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de toata lumea. Ce se intampla cu testele COVID-19 incepand de astazi

Ministrul Sanatatii a anuntat in cadrul sedintei de Guvern ca, incepand de astazi, Romania va ajunge la un numar de 50. 000 de testari pe zi. Acesta veste poate fi una buna, astfel ca numarul pacientilor infectati va putea fi aflat mai rapid, luandu-se masuri de carantina. Ludovic Orban, solicitare urgenta catre Ministerul Sanatatii in cursul .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )