Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ultimul discurs al lui Donald Trump in calitate de presedinte al SUA. Miscarea pe care am creat-o abia incepe

B1 B1,
Ultimul discurs al lui Donald Trump in calitate de presedinte al SUA. Miscarea pe care am creat-o abia incepe

In ultimul sau discurs in calitate de presedinte al Statelor Unite, Donald Trump sustine ca miscarea politica pe care a creat-o abia incepe, iar agenda nu e despre republicani sau democrati, ci despre binele i. continuă pe B1

VIDEO Ultimul discurs al lui Trump ca presedinte al SUA: Am avut cifre pe care nu le-a mai vazut America Ne vom intoarce

Donald Trump a tinut ultimul sau discurs in calitate de al 45-lea presedinte al Statelor Unite in cadrul unei scurte ceremonii de ramas bun care a avut loc la baza militara Andrews din Maryland, afirmand ca doreste succes noii administratii dar ca ne vom intoarce.

Ultimele ore ale lui Donald Trump la Casa Alba. Ce program are, ce lasa in urma FOTO VIDEO

Donald Trump si-a inceput marti ultima zi completa in calitate de presedinte al SUA, inainte de investirea in functie a lui Joe Biden, care va avea loc miercuri. Tot astazi va fi prima zi cand presedintele ales Joe Biden va veni la Washington pentru a se pregati pentru cermonia de investire de maine.

@POTUS s-a intors: Primul mesaj postat pe Twitter de catre Biden in calitate de presedinte al SUA

Joe Biden a publicat miercuri, dupa ceremonia de investire, primul mesaj pe Twitter in calitate de presedinte al Statelor Unite.

Discursul de adio al lui Donald Trump: Lumea ne respecta din nou, va rog sa nu pierdeti acest respect (VIDEO)

Presedintele in exercitiu, Donald Trump a tinut ultimul discurs in calitate de sef la SUA. El a declarat ca se va ruga pentru succesul noii administratii, precizand si faptul ca el a dus batalii mai gr.

Donald Trump a plecat de la Casa Alba: A fost mare onoare VIDEO

Donald Trump a parasit miercuri Casa Alba pentru ultima oara in calitate de presedinte al Statelor Unite, insotit de catre prima-doamna Melania Trump, relateaza The Associated Press.

Dupa ce s-a certat cu republicanii, Donald Trump se gandeste sa isi faca propriul partid

Donald Trump se va retrage la resedinta sa din Florida, odata ce functia de presedinte al SUA va fi preluata de Joe Biden, contra-candidatul sau din 2020. Trump a anuntat deja ca nu va fi prezent la ceremonia de.

Donald Trump, mutare surpriza in ultima zi de mandat. A semnat ieri si e oficial de azi

In ultimele sale ore de mandat, Donald Trump surprinde prin gestul facut. Ca si predecesorii sai, Donald Trump a pastrat traditia de a comuta anumite pedepse pentru cei condamnati si incarcerati. Decizia de astazi a viitorului fost presedinte a luat priun surprindere pe toata lumea. Trump comuta pedeapsa a 143 de oameni in ultima sa .

Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea in SUA, gratiat de Donald Trump in ultimele ore de mandat

Presedintele Donald Trump l-a gratiat miercuri, in ultimele ore ale mandatului sau, pe Elliott Broidy, cunoscut lobbyist american si omul care i-a facilitat vizita lui Liviu Dragnea in SUA.

Donald Trump pleaca de la Casa Alba drept cel mai nepopular presedinte american de dupa 1945

Un ultim sondaj care-l vizeaza pe presedintele american in exercitiu, Donald Trump, arata ca acesta paraseste Casa Alba cu o cota de popularitate la cel mai mic nivel de la instalarea sa in fruntea Statelor Unite si cu o cota de popularitate medie pentru cei 4 ani care marcheaza un record negativ post-1945.

Donald Trump i-a lasat o scrisoare lui Joe Biden, chiar azi. De ce nu se dezvaluie continutul ei

Astazi este ziua de inaugurare a noului presedinte al Statelor Unite, Joe Biden. Asadar, inainte de a pleca de la Casa Alba, Donald Trump i-a lasat in Biroul Oval presedintelui ales o scrisoare, a declarat pentru AFP, purtatorul de cuvant Judd Deere. Donald Trump i-a lasat o scrisoare lui Joe Biden in Statele Unite este .

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )