Libnet.ro
UNICEF

13:45

Donald Trump pleaca de la Casa Alba drept cel mai nepopular presedinte american de dupa 1945

Adevărul Adevărul,
Donald Trump pleaca de la Casa Alba drept cel mai nepopular presedinte american de dupa 1945

Un ultim sondaj care-l vizeaza pe presedintele american in exercitiu, Donald Trump, arata ca acesta paraseste Casa Alba cu o cota de popularitate la cel mai mic nivel de la instalarea sa in fruntea Statelor Unite si cu o cota de popularitate medie pentru cei 4 ani care marcheaza un record negativ post-1945. continuă pe Adevărul

Ultimele ore ale lui Donald Trump la Casa Alba. Ce program are, ce lasa in urma FOTO VIDEO

Donald Trump si-a inceput marti ultima zi completa in calitate de presedinte al SUA, inainte de investirea in functie a lui Joe Biden, care va avea loc miercuri. Tot astazi va fi prima zi cand presedintele ales Joe Biden va veni la Washington pentru a se pregati pentru cermonia de investire de maine.

Donald Trumpar putea sa gratieze pana la 100 de persoane, in ultma sa zi la Casa Alba

Donald Trump ar putea sa gratieze pana la 100 de persoane, in ultma sa zi la Casa Alba. Printre cei care ar putea beneficia de gratiere sse afla fondatorul WikiLeaks Julian Assange, fostul sau consilier St.

Melania Trump sfideaza traditia. Nu o asteapta pe Jill Biden la Casa Alba VIDEO

Melania Trump, sotia presedintelui american Donald Trump, a reusit sa aiba unul dintre cele mai slabe scoruriacordate primelor doamne.

Trump pleaca, trumpismul ramane

La fel ca leninismul sau maoismul, ideologia trumpista va supravietui creatorului sau, presedintele SUA, miliardarul Donald Trump.

CASA ALBA Un mesaj de adio de la prima doamna, Melania Trump

Prima doamna, Melania Trump, a reflectat asupra celor patru ani petrecuti la Casa Alba in timpul unu.

Donald Trump intentioneaza sa semneze mai multe gratieri, dar nu si pentru sine

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, nu intentioneaza in acest moment sa semneze o gratiere pentru el insusi, desi pregateste pentru marti o lista cu peste 100 de astfel de acte, a declarat agentiei Reuters o sursa informata despre demersul respectiv.

Sustinatorii lui Donald Trump vor sa obtina cetatenia Federatiei Ruse. Anuntul facut de Maria Zaharova

Purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe din Federatia Rusa, Maria Zaharova, afirma ca tot mai multi sustinatori de-ai lui Donald Trump vor sa obtina cetatenia rusa.

Presedintele ales Joe Biden va astepta recomandarea consilierilor in domeniul securitatii, pentru a decide daca sa transmita informatii clasificate lui Donald Trump

Presedintele ales al Statelor Unite Joe Biden va astepta recomandarea consilierilor sai in domeniul securitatii, pentru a decide daca sa transmita informatii clasificate lui Donald Trump dupa incheierea mandatului acestuia, a declarat duminica viitorul sef de cabinet al Casei Albe, Ron Klain, transmite Reuters.

Cand ar vrea Donald Trump sa plece de la Washington

Presedintele in exercitiu al Statelor Unite Donald Trump intentioneaza sa plece de la Washington in dimineata zilei in care va avea loc ceremonia de investire a presedintelui ales Joe Biden, de miercurea viitoare, dupa ce s-a gandit sa plece marti, au declarat, vineri, doua persoane apropiate situatiei, transmite Reuters.

Transparenta la Casa Alba: Administratia Biden va publica registrele de vizitatori

Registrele de vizitatori din birourile-cheie de la Casa Alba vor fi din noua facute publice incepand de miercuri, imediat ce presedintele-ales Joe Biden isi va prelua mandatul, a anuntat pe Twitter viitoarea secretara de presa, Jen Psaki, potrivit DPA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )