Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimul mesaj al lui Vasile, tanarul gasit mort in lacul din Buzau.Am fost ce nu voi mai fi niciodata!

Playtech Playtech,
Ultimul mesaj al lui Vasile, tanarul gasit mort in lacul din Buzau.Am fost ce nu voi mai fi niciodata!

Ultimul mesaj al lui Vasile, tanarul gasit mort in lacul din Parcul Marghiloman, Buzau. Baiatul l-a postat pe Facebook cu putin timp inainte de a muri. Ultimul mesaj al lui Vasile, tanarul gasit mort in lacul din Buzau Vasile Burtea, un tanar invarsta de 18 ani din Buzau, a fost gasit mort duminica, 15 decembrie, . continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat in urma cu o luna cu Vasile, tanarul gasit acum mort intr-un lac din Buzau. Prietenii lui isi pun semne de intrebare

Vasile Burtea, tanarul gasit mort intr-un lac din Buzau, avea 18 ani si era un tip vesel si sociabil, dupa cum spun prietenii sai. Nimeni nu se astepta la un asemenea gest extrem din partea tanarului, dar se pare ca a reusit foarte bine sa-si ascunda problemele. pe care acesta le avea. Ce s-a intamplat .

Cine este tanarul din Buzau, gasit mort intr-un lac. Cand a fost vazut ultima oara de apropiati si ce le-a spus acestora

Cine este tanarul in varsta de 18 ani din Buzau, gasit mort duminica, 15 decembrie, pe fundul lacului din Parcul Marghiloman. Se ia in calcul varianta sinuciderii. Cand a fost vazut ultima oara de apropiati si ce le-a spus? Cine este tanarul din Buzau, gasit mort intr-un lac? Vasile B. , un tanar in varsta de .

Cutremurator ce a postat Vasile cu cateva zile inainte sa fie gasit mort. Mesajele tanarului din Buzau parca au prevestit o nenorocire

Trupul neinsufletit al lui Vasile Burtea a fost gasit intr-un lac din Buzau si multi s-au grabit sa spuna ca este vorba despre o sinucidere, dupa ce anchetatorii au anuntat initial ca pe corpul lui nu au fost gasite urme de violenta. Tanarul de 18 ani postase recent o serie de mesaje pe Facebook care .

Descoperire socanta in Buzau! Tanar de 18 ani, gasit mort in lacul Marghiloman

Trupul neinsufletit al unui tanar in varsta de 18 ani a fost scos duminica de pompierii din cadrul ISU din lacul Marghiloman, aflat in municipiul Buzau.

Tragedie la muntele Athos: Un tanar teolog roman a fost gasit mort cu icoana Maicii Domnului in mana

Autoritatile din nordul Greciei investigheaza moartea unui roman in varsta de 28 de ani, absolvent al Facultatii de Teologie din Bucuresti, al carui cadavru a fost gasit in apropierea intrarii intr-o pestera in timpul unui pelerinaj pe Muntele Athos, relateaza vineri ekathimerini. com.

Un roman de 28 de ani, aflat in pelerinaj, a fost gasit mort pe Muntele Athos

Autoritatile din nordul Greciei investigheaza moartea unui roman in varsta de 28 de ani, absolvent al Facultatii de Teologie din Bucuresti, al carui cadavru a fost gasit in apropierea intrarii intr-o pestera in timpul unui pelerinaj pe Muntele Athos, scrie Agerpres, citand ekathimerini. com.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )