Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ultimul miracol al maestrului iluziilor, Viorel Hrebenciuc

Adevărul Adevărul,
Ultimul miracol al maestrului iluziilor, Viorel Hrebenciuc

In cenusa rozalie a destramarii mitului personal al celui care ar fi trebuit sa ii supravietuiasca lui Ion Iliescu, Adrian Nastase si chiar Victor Ponta, se poate citi istoria ultimilor 25 de ani. Efectele pseudo-sinuciderii lui Adrian Nastase sunt infinitezimale pe langa posibila arestare a lui Viorel Hrebenciuc. Imaginea cu el in celula, dotat cu un pix si o coala de hartie e suficienta incat sa tremure tot PSD-ul. continuă pe Adevărul

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament, Zgonea anunta ca acesta nu vrea sa fie principalul subiect de discutie in campania electorala. Cum ii ajuta pe PontaPSD demisia lui Hrebenciuc

Viorel Hrebenciuc a demisionat marti dimineata din Parlament, a anuntat Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor. Hrebenciuc e un om cu experienta si nu vrea sa fie principalul subiect de discutie in campania electorala, a declarat Zgonea, care a anuntat ca va citi demisia lui Hrebenciuc in plen abia saptamana viitoare. Ce semnificatie are demisia lui Hrebenciuc? E una politica majora: practic, PSD scapa de problema majora de imagine pe care ar fi avut-o daca vota in plen impotriva cererii DNA de aprobare a arestarii preventive a lui Hrebenciuc. Iar Hrebenciuc, ramas fara imunitate, risca arestul preventiv - daca judecatorii vor fi de acord cu cererea DNA - dar salveaza campania electorala a lui Victor Ponta si poate spera la o solutie salvatoare amnistie, gratiere etc. ) dupa ce acesta devine presedinte. In curs de actualizare.

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament. Ponta: Sa vrei sa fii presedinte al unui partid nu e ilegal

Social-democratul Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament dupa ce procurorii DNA au cerut incuviintarea arestarii preventive. Prin demisia sa, Hrebenciuc isi pierde imunitatea parlamentara in fata arestarii preventive ceruta de procurorii DNA. Viorel Hrebenciuc era vicepresedintele Camerei Deputatilor.

STENOGRAME dosarul Viorel Hrebenciuc: Generalul Mitica Iliescu l-a informat pe Hrebenciuc ca pe numele sau este emis un mandat pe siguranta nationala

Generalul Mitica Iliescu l-a informat pe Viorel Hrebenciuc ca pe numele sau este emis un mandat pe siguranta nationala pentru interceptarea convorbirilor telefonice, se arata in ordonanta de urmarire penala, in care sunt cuprinse mai multe stenograme. Intr-un din aceste stenograme, Dan Sova ii spune lui Hrebenciuc, in legatura cu epoca post Victor, ca toti oamenii din PSD cu care a discutat il vor sustine la presedintia partidului, deoarece nu il vor pe Liviu Dragnea.

STENOGRAME Viorel Hrebenciuc despre Cristian Socol, seful Fondului Roman de Contragarantare: E copil de-al meu, e din familie, l-a crescut pe Andrei, l-a adus asistentul lui in primul an

Viorel Hrebenciuc il descrie in termeni extremi de apropiati pe Cristian Socol, consilierul premierului Ponta, intr-o discutie cu fostul sef al SPP Dumitru Iliescu. Este consilierul premierului pe economic, e copil de-al meu. L-a crescut pe Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc - n. red. ), l-a adus asistentul lui in primul an, e din familie cum ar veni, a spus Hrebenciuc despre Cristian Socol, potrivit stenogramelor din Ordonanta DNA in dosarul liderului PSD.

Viorel Hrebenciuc, cercetat intr-un nou dosar penal de DNA pentru trafic si cumparare de influenta si instigarea de a folosi informatii care nu sunt publice

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale pentru Viorel Hrebenciuc,care ar fi incercat sa obtina informatii fata de dosarele instrumentate de DNA. Mai mult, deputatul bacauan urma sa influenteze modificarea legii privind faptele de coruptie, prin Ministerul de Justitie. DNA cere arestarea lui Viorel Hrebenciuc.

VIDEO UPDATE Viorel Hrebenciuc, acuzat de DNA ca i-ar fi cerut unui coleg din PSD sa faca o lege pentru amnistie si gratiere

Deputatul Viorel Hrebenciuc s-a prezentat luni, in jurul orei 11:30, la sediu DNA pentru audieri. Deputatul a precizat ca este vorba de un dosar nou. Intrebat daca are lipici la dosare penale, deputatul a raspuns: Nu e vointa mea. Ora 12:27 Directia Nationala Anticoruptie anunta luni ca a dispus efectuarea urmaririi penale fata de Viorel Hrebenciuc, acuzandu-l de trafic de influenta, cumparare de influenta, folosire a influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite si instigare la infractiunea de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii. Punctual, deputatul PSD este acuzat de procurorii DNA ca i-ar fi cerut unui coleg din PSD sa faca o lege pentru amnistie si gratiere promitandu-i in schimb ajutor pentru a deveni presedintele formatiunii politice. Ora 12:06 Viorel Hrebenciuc a parasit sediul DNA in jurul orei 12:00 precizand ca a luat cunostinta acuzatiile aduse in noul dosar, fara a da alte detalii.

VIDEO Viorel Hrebenciuc, inca un dosar pentru trafic de influenta: Vicepresedintele PSD e acuzat de DNA ca i-ar fi cerut unui coleg din PSD sa faca o lege pentru amnistie si gratiere contra sustinerii la sefia partidului

Deputatul Viorel Hrebenciuc s-a prezentat luni, in jurul orei 11:30, la sediu DNA pentru audieri. Deputatul a precizat ca este vorba de un dosar nou. Intrebat daca are lipici la dosare penale, deputatul a raspuns: Nu e vointa mea. DNA a anuntat luni ca a inceput urmarirea penale fata de Viorel Hrebenciuc, acuzandu-l de trafic de influenta si instigare la infractiunea de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii. Punctual, deputatul PSD este acuzat de procurorii DNA ca vineri, 17 octombrie, in ziua in care DNA a cerut arestarea sa, Hrebenciuc i-ar fi cerut unui coleg din PSD sa faca o lege pentru amnistie si gratiere, promitandu-i in schimb ajutor pentru a deveni presedintele formatiunii politice. Citeste si: Cati condamnati, trimisi in judecatata si cercetati penal, fac legi in Parlamentul Romaniei. Lista completa .

Perchezitii DNA la fostul sef al SPP Dumitru Mitica Iliescu, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal

Procurori DNA fac, luni, perchezitii la locuinta fostului sef al SPP, Dumitru Iliescu, si la alte adrese din Capitala, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru fapte de coruptie, una dintre acuzatii fiind ca ar fi apelat la Dumitru Iliescu sa afle daca este interceptat de DNA. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca, la ora transmiterii acestei stiri, are loc o actiune a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, in legatura cu dosarul in care sunt urmariti penal deputatul PSD Viorel Hrebenciuc si senatorul Dan Sova.

UPDATE. De ce este acuzat Viorel Hrebenciuc in al treilea dosar de coruptie. Dan Sova, audiat la DNA. Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, implicat in dosarul lui Hrebenciuc (SURSE)

Viorel Hrebenciuc este anchetat intr-un al treilea dosar de coruptie pentru ca, spun procurorii, ar fi incercat sa faca trafic de influnta printre colegii parlamentari pentru a respinge cererea de arestare preventiva a DNA in dosarul privind retrocedarile de terenuri.

UPDATE. VIDEO. De ce este acuzat Viorel Hrebenciuc in al treilea dosar de coruptie. Dan Sova, audiat la DNA. Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, implicat in dosarul lui Hrebenciuc (SURSE)

Viorel Hrebenciuc este anchetat intr-un al treilea dosar de coruptie pentru ca, spun procurorii, ar fi incercat sa faca trafic de influnta printre colegii parlamentari pentru a respinge cererea de arestare preventiva a DNA in dosarul privind retrocedarile de terenuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )