Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ultimul SMS trimis de Andrei Gheorghe! Ei i-a scris in noaptea in care s-a prapadit! Ti se face pielea de gaina... Ma bantuie sms-ul!

Antena3 Antena3,
Ultimul SMS trimis de Andrei Gheorghe! Ei i-a scris in noaptea in care s-a prapadit! Ti se face pielea de gaina... Ma bantuie sms-ul!

Detalii despre ultimul sms al lui Andrei Gheorghe. Cine este femeia careia i-a scris in ultima lui noapte si ce i-a spus? Blonda si-a facut curaj abia acum si spune tot. Continuarea pe. continuă pe Antena3

Ultimul interviu acordat de Andrei Gheorghe la Adevarul Live - ora 15.00

Adevarul Live difuzeaza, la ora 15. 00, ultimul interviu cu Andrei Gheorghe, in care celebrul prezentator de radio a analizat la rece societatea romaneasca actuala.

Ultimul sms al lui Andrei Gheorghe a fost facut public: Scuze, acum...

Andrei Gheorghe i-a scris in ultima lui noapte unei vechi prietene. Aceasta a dezvaluit continutul SMS-ului pe care i l-a trimis regretatul jurnalist. Andrei Gheorghe a fost gasit mort in baie la o zi dupa ce.

Mihai Morar, mesaj ravasitor la moartea lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Vedeta Radio Zu Mihai Morar a scris un mesaj ravasitor la moartea celui care i-a fost idol. - Ultimul mesaj pentru Andrei.

Ultimul sfat si ultima lectie de la Andrei Gheorghe

Scriitorul Vasile Ernu a povestit lectia pe care i-a predat-o Andrei Gheorghe inainte sa moara, in timp ce jurnalistul Teodor Tita a dezvaluit ultimul sfat pe care i l-a dat regretatul om de radio si televiziune.

Salutare Natiune! Andrei Gheorghe pe ultimul drum

Intr-o ultima postare pe contul de Facebook al lui Andrei Gheorghe, fosta sotie, Petruta, scrie un f.

Oana Pellea, mesaj DUR pentru laudatorii abia post-mortem ai lui Andrei Gheorghe: Mi-e RUSINE de rusinea lor

Actrita Oana Pellea a scris, pe pagina ei de Facebook, un mesaj critic la adresa celor care il lauda abia post-mortem pe Andrei Gheorghe, intreband retoric cati i-ati oferit un job care sa fie la inaltimea.

Oana Pellea, critici dure pentru cei care il lauda pe Andrei Gheorghe, dar care nu i-au oferit un loc de munca: E chiar scarbos

Actrita Oana Pellea 56 de ani) a scris pe contul personal de Facebook un text dur la adresa persoanelor care au numai cuvinte de lauda la adresa regretatului Andrei Gheorghe, dar care, in timpul vietii, nu i-au oferit un loc de munca care sa fie la inaltimea inteligentei si culturii lui.

Cabral, adevarul despre Andrei Gheorghe: Se arunca mereu cu capul inainte

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, vestea bulversand lumea radioului si a televiziunii, dar si publicul care l-a ascultat sau privit atatia ani in sir. Printre cei care au scris despre.

Liviu Mihai, dupa moartea lui Andrei Gheorghe: Un rebel. Un timid tampit caruia i se cam rupea, pasandu-i VIDEO

Liviu Mihaiu a scris un text emotionant despre relatia pe care a avut-o cu Andrei Gheorghe, bunul sau prieten si coleg.

Andrei Gheorghe a fost mitul de care avea nevoie Romania

Andrei Gheorghe a murit la o oarecare ora pe 19 martie 2018. Ca o ironie neagra, despre moartea omului recunoscut pentru Midnight Killer s-a aflat cu putin inainte de doispe noaptea. Din 19 martie 2018, va fi greu sa separi omul de mitul Andrei Gheorghe. Unii stiu mai multe, altii mai putine despre ce-a fost [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )