Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ultimul sunet a rasunat pentru elevii din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Ultimul sunet a rasunat pentru elevii din Republica Moldova

Elevii din toate institutiile de invatamant din tara au participat astazi, 31 mai, la careul solemn dedicat incheierii anului de invatamant 2018-2019. imbracati in haine de sarbatoare si cu flori in maini, elevii, impreuna cu parintii si profesorii, au marcat Ultimul sunet cu cantece, dansuri si recitaluri de poezie, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru elevii din Capitala. Se dau bani de la primarie pentru toti copiii

Elevii din Capitala vor putea beneficia in continuare de un voucher dat de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti care contribuie la imbunatatirea sanatatii acestora. Din bugetul local a fost alocata o suma frumusica pentru copii. Primaria Capitalei continua programul Smile, prin care aloca, sub forma de vouchere, o anumita suma elevilor cu varste cuprinse intre [] .

Bani de la autoritatile Buzaului pentru ingrijirea unui cimitir din Republica Moldova unde sunt ingropati zeci de eroi romani

Consilierii judeteni au aprobat, miercuri, alocarea sumei de 32. 000 de lei unei parohii ortodoxe din raionul Soroca. Banii vor fi folositi pentru reabilitarea Cimitirului Eroilor Armatei Romane din localitatea Stoicani, unde sunt inhumati 78 de ostasi romani.

Faze tari: Cum a fost jefuit un taximetrist din Ungaria in timp ce-si spala masina intr-o benzinarie; O femeie din Republica Moldova a mostenit toata averea unui italian bogat pe care l-a ingrijit. Cum a reusit sa-l convinga

Barbat batut de iubita ca nu i-a luat telefon. Barbatul a fost palmuit de 52 de ori de iubita sa, in fata tuturor, fiindca a refuzat sa. Bere veche de 220 de ani, reinviata de calugarii belgieni. Dupa mai bine de 220 de ani, ordinul calugarilor de la Abatia.

Cod galben de vreme rea in toata Republica Moldova

Serviciul Hidromoteorologic de Stat a emis un nou cod galben de vijelie, grindina si descarcari electrice in toata Republica Moldova, transmite IPN.

in 2018, in Republica Moldova s-au nascut mai putini copii

In Republica Moldova, fiecare a cincea persoana are pana la 18 ani. La 1 ianuarie 2019, numarul copiilor era de 669 de mii. Pe parcursul anului trecut, s-au inregistrat 32,6 mii de nascuti-vii, fiind in descrestere cu 4,3% fata de anul precedent.

Consumul de tutun cauzeaza anual circa 4.700 de decese in Republica Moldova

Consumul de tutun si expunerea la fumul de tutun cauzeaza anual in Republica Moldova circa 4. 700 de decese cca. 12% din totalul deceselor), peste 60% fiind decese premature, in varsta apta de munca, transmite IPN.

TRAGEDIA MOMENTULUI! A murit intr-un accident rutier. Avea doar 27 de ani...

O tanara din Republica Moldova, in varsta de 27 de ani, s-a stins din viata dupa ce automobilul, in care se afla in calitate de pasagera, a fost accidentat frontal de un autoturism care venea din sens opus s.

Roland Garros: Zi plina pentru jucatoarele din Romania - Halep, Cirstea, Begu, Olaru si Bara evolueaza joi (Programul zilei)

Ziua de joi de la Roland Garros va fi una plina pentru sportivele din Romania. Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina Begu vor evolua in turul doi la simplu, in timp ce Raluca Olaru si Irina Bara debuteaza in proba de dublu. Halep va inchide ziua pe arena Suzanne-Lenglen, acolo unde se va duela in premiera cu poloneza Magda Linette 87 WTA). Partida va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

in fata fluxului de imigranti, Donald Trump anunta taxe vamale pentru importurile din Mexic

Donald Trump a decis joi sa recurga la armamentul greu impotriva Mexicului, tara pe care o acuza de laxism in dosarul imigratiei clandestine: SUA vor impune din 10 iunie taxe vamale pentru produsele importate de la vecinul din sud, scrie AFP.

Cateva solutii pragmatice pentru votul din strainatate

Este greu de imaginat cum la cinci ani dupa ultimele alegeri prezidentiale au existat mii de alegatori care au ramas la coada la ora 21 si nu au putut vota. Cu toata reforma electorala din 2015, schimbarile s-au dovedit a fi insuficiente, iar unele sectii s-au transformat din nou in adevarate campuri de lupta. Si este revoltator, pentru ca alegerile nu trebuie sa fie despre improvizatii si solutii gasite pe moment, ci trebuie sa fie despre previzibilitate si ordine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )