Libnet.ro
UNICEF

13:31

Vesti bune pentru elevii din Capitala. Se dau bani de la primarie pentru toti copiii

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru elevii din Capitala. Se dau bani de la primarie pentru toti copiii

Elevii din Capitala vor putea beneficia in continuare de un voucher dat de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti care contribuie la imbunatatirea sanatatii acestora. Din bugetul local a fost alocata o suma frumusica pentru copii. Primaria Capitalei continua programul Smile, prin care aloca, sub forma de vouchere, o anumita suma elevilor cu varste cuprinse intre [] . continuă pe Playtech

Ministerul Educatiei a decis. Se inchid scolile din Capitala pe 31 mai. Ce se intampla pe 30 mai

Ministerul Educatiei a decis, dupa consultari cu institutiile abilitate, sa suspende cursurile in toate unitatile din Bucuresti, vineri, pe 31 mai. Masura a fost luata cu prilejul vizitei Papei Francisc la Bucuresti. Toti elevii din Bucuresti vor sta acasa vineri, pe 31 mai. Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar au avut [] .

Vesti proaste pentru Cristi Borcea: ce a decis Tribunalul Bucuresti in legatura cu cererea de eliberare conditionata

Fostul finantator al echipei Dinamo, Cristi Borcea, a ajuns din nou la inchisoare pe 8 februarie, cand a fost condamnat, alaturi de Radu Mazare, in dosarul retrocedarilor ilegale de plaje din Constanta. Avocatii sai au depus o cerere de eliberare conditionata, aratand ca Borcea s-a comportat exemplar si ar vrea sa fie eliberat. Cristi Borcea [] .

Vesti proaste pentru bugetari. Tichetele de vacanta ar putea fi folosite doar in extrasezon

Bugetarii vor primi din partea statului tichete de vacanta si anul acesta, dar ele ar putea fi folosite doar in extrasezon. Cu alte cuvinte, ei ar putea fi nevoiti sa se bucure de beneficiile primite din partea statului nu in perioada concediilor, ci, posibil, doar din septembrie incolo. Tichetele de vacanta ar putea fi folosite [] .

OPINII Noul program Prima Casa aduce vesti proaste pentru rentieri

Noul program Prima Casa aduce vesti proaste pentru rentieri, pentru ca este foarte posibil ca noul program de subventionare a celor care doresc sa devina proprietari de locuinte sa mute o felie consistenta din segmentul chiriasilor in cel al debitorilor pentru ca in noua sa formula Prima Casa este mult mai atractiva.

Statul, dupa razia la 630 de piete si depozite de legume-fructe de import: Erau bune pentru consum

Ministerul Agriculturii si ANAF au finalizat razia la legume-fructe de import si, dupa 2 luni de controale in peste 630 de piete si depozite angro, statul a anuntat rezultatele: produsele erau bune pentru consum.

Cum marcheaza Waze sosirea Papei Francisc la Bucuresti: ce spune despre traficul din Capitala

Odata cu vizita Papei Francisc in Bucuresti, vor fi multe restrictii de trafic, iar bucurestenii au fost sfatuiti ca cel mai bine ar fi sa-si lase masinile acasa. Numai ca unii dintre ei nu vor renunta la autoturism pentru ca nu vor sau pentru ca nu pot. Oricum ar fi, le va fi destul de [] .

Inspectoratul Scolar, despre pregatirile pentru vizita Papei Francisc: Fiecare scoala din Capitala trebuie sa anunte pana miercuri daca suspenda cursurile joi

Scolile in Bucuresti trebuie sa anunte pana miercuri, 29 mai 2019, daca isi vor suspenda cursurile si in cursul zilei de joi, 30 mai, ca urmare a vizitei Papei Francisc, potrivit unei informari de la inspectoratul scolar. Vineri, 31 mai, toate scolile din Capitala vor fi inchise.

Efectele furtunii din Capitala: Un copac cazut peste doua masini, o casa si un demisol inundate

Doua masini au fost avariate dupa ce un copac a cazut peste ele pe strada Polona din Capitala, o casa si un demisol au fost inundate, iar banda a doua a DN1, in zona Otopeni, a fost inundata in urma furtunii de joi diminata din Capitala, transmite Mediafax, citand declaratiile reprezentantilor ISU Bucuresti-Ilfov.

VIDEO Un tramvai a luat foc in statia Dristor din Capitala

Un tramvai a luat foc, miercuri, in zona Dristor din Bucuresti. Calatorii care au fost martori la scena au filmat incidentul si l-au publicat pe retelele de socializare. Un tramvai a luat foc, miercuri dupa-amiaza, la intersectia Dristor din Bucuresti. Martorii au vazut cum tramvaiul se umple de un fum negru. Vatmanul, ajutat de unul [] .

Vizita Papei in Romania - Toate scolile din Capitala vor fi inchise vineri / Inspectoratul Scolar Bucuresti: Fiecare scoala trebuie sa anunte pana miercuri daca suspenda cursurile si joi

Scolile in Bucuresti trebuie sa anunte pana miercuri, 29 mai 2019, daca isi vor suspenda cursurile si in cursul zilei de joi, 30 mai, ca urmare a vizitei Papei Francisc, potrivit unei informari de la inspectoratul scolar. Vineri, 31 mai, toate scolile din Capitala vor fi inchise.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )