Libnet.ro
UNICEF

16:45

ULUITOR: A facut 20 de MILIOANE DOLARI din prima zi a anului! Cine este ARTISTUL care a dat lovitura la inceput de 2020

B1 B1,
ULUITOR: A facut 20 de MILIOANE DOLARI din prima zi a anului! Cine este ARTISTUL care a dat lovitura la inceput de 2020

Ai munci sau ai dormit azi? Ei bine, in timpul asta unul din artistii de top ai lumii au facut nici mai mult, nici mai putin decat 20 de milioane de dolari! PROFETIE APOCALIPTICA DE SARBATORI! COSMAR TOTAL. continuă pe B1

Tabloul Bust de femeie, semnat de Picasso si evaluat la 20 de milioane de dolari, a fost vandalizat

Pictura Bust de femeie, semnat de Picasso si evaluat la 20 de milioane de dolari, a fost rupta intr-un incident petrecut sambata la Muzeul Tate Modern din Londra.

Ce ii obliga Nicolae Ceausescu pe angajatii lui sa faca de Sarbatori. Uluitor ce cadouri primea dictatorul din toata tara

Au trecut 30 de ani de la caderea regimului comunist din spatiul romanesc. Luptele de strada din perioada 16 25 decembrie 1989 au adus cuvantul libertate in Romania. O libertate neinteleasa pentru un popor buimac. Pana la atingerea apogeului insa, Craciunul era firesc si putin pentru romani, dar mai mult pentru cei doi dictatori.

CUTREMUR! Romania ZGUDUITA din prima zi a anului. Ce MAGNITUDINE a avut seismul

Un cutremur de magnitudine 3,4 s-a produs miercuri, la aproximativ o ora dupa miezul noptii, in zona Vrancea. in ziua de01 Ianuarie 2020la ora00:51:07ora locala a Romaniei) s-a produ.

Fonduri europene 2020: Cursuri IT pentru angajatii firmelor mici si mijlocii romanesti, in proiecte de 20 milioane Euro

Angajati ai firmelor mici si mijlocii IMM) din Romania vor putea urma, in anul 2020, cursuri de tehnologie a informatiei IT) si programe de evaluare a competentelor digitale, in cadrul unor noi proiecte pentru care vor fi pusi la bataie, in total, 20 de milioane de euro, fonduri europene si nationale.

Arafat, criticat de ministrul de Interne, in cazul fetitei de la Valcea care nu a fost preluata de elicopter pentru ca se insera: Facem parada la televizor si era sa moara un copil Faceti rost de piloti Ce ati facut 20 de ani?

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a criticat, marti, dezorganizarea evidenta din cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), in cazul fetitei din Valcea care se afla in coma, dar nu a fost preluata la timp de elicopeterul SMURD, reprosandu-i lui Raed Arafat ca nu a facut rost de piloti, pentru ca elicopterele sa poata zbura si noaptea, nu numai ziua.

Traian Basescu spune ca ultimul raport MCV e incorect si va cere o reevaluare: Sunt ordine date Romaniei. Au vreo 20 de cerinte din care unele sunt absolut ridicole

Traian Basescu a catalogat drept incorect ultimul raport din Mecanismul de Cooperare si Verificare, adaugand ca politica penala este problema fiecarui stat in parte, si a precizat ca isi va.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )