Libnet.ro
UNICEF

16:45

Arafat, criticat de ministrul de Interne, in cazul fetitei de la Valcea care nu a fost preluata de elicopter pentru ca se insera: Facem parada la televizor si era sa moara un copil Faceti rost de piloti Ce ati facut 20 de ani?

Hotnews Hotnews,
 Arafat, criticat de ministrul de Interne, in cazul fetitei de la Valcea care nu a fost preluata de elicopter pentru ca se insera: Facem parada la televizor si era sa moara un copil Faceti rost de piloti Ce ati facut 20 de ani?

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a criticat, marti, dezorganizarea evidenta din cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), in cazul fetitei din Valcea care se afla in coma, dar nu a fost preluata la timp de elicopeterul SMURD, reprosandu-i lui Raed Arafat ca nu a facut rost de piloti, pentru ca elicopterele sa poata zbura si noaptea, nu numai ziua. continuă pe Hotnews

Raed Arafat rupe tacerea in cazul fetitei din Valcea: Nu putem vorbi de batjocura. Toti stiau ca e limita de timp

Raed Arafat a explicat ca elicopterul care ar fi trebuit sa o preia pe fetita in coma din Valcea a fost redirectionat pentru ca medicul din ambulanta a sesizat ca nu poate ajunge la locul preluarii inainte de lasarea intunericului si imediat, echipajele au gasit alternativa pentru a salva minora.

Arafat, in scandalul privind fetitia din Valcea care nu a fost luata cu elicopterul SMURD pentru ca se insera: Nu a fost o cearta cu ministrul, ci o lipsa de informatii complete. Se fac eforturi supraomenesti

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, neaga ca ar fi fost certat de ministrul de Interne, Marcel Vela, in timpul videoconferintei de marti,si sustine ca este vorba despre o situatie generata de lipsa unor informatii complete. Precizarea vine in contextul in care ministrul de Interne, Marcel Vela, a criticat dezorganizarea evidenta din cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgenta, in cazul fetitei din Valcea care se afla in coma, dar nu a fost preluata la timp de elicopeterul SMURD. Vela i-a reprosat lui Raed Arafat ca nu a facut rost de piloti, pentru ca elicopterele sa poata zbura si noaptea, nu numai ziua.

Ponta ii ia partea lui Arafat in conflictul cu ministrul de Interne:Ce a facut Vela in ultimii 20 de ani?

Presedintele Pro Romania Victor Ponta a reactionat dupa schimbul dur de replici dintre ministrul de Interne Marcel Vela si secretarul de stat Raed Arafat, din cadrul videoconferintei de marti, cand Vela l-a intrebat pe fondatorul SMURD ce a facut in 20 de ani.

Ministrul de Interne da de pereti cu toti in ultima zi din 2019. Catre Arafat: Ce ati facut in 20 de ani? Nu imi raspundeti, ca stiu!

Dupa ce l-a demis in direct in timpul unei videoconferinte pe seful IPJ Valcea, ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a cerut lamuriri lui Raed Arafat despre cazul fetitei din Valcea aflata in coma la spital in urma unui accident de masina. Copilul a stat ore in sir asteptand sa fie preluat de un elicopter SMURD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )