Libnet.ro
UNICEF

09:30

Umilinta pentru Mircea Lucescu cu Barcelona. Juventus s-a chinuit cu Ferencvaros

Online Sport Online Sport,
Umilinta pentru Mircea Lucescu cu Barcelona. Juventus s-a chinuit cu Ferencvaros

In absenta lui Lionel Messi, lasat acasa pentru odihna, Barcelona a calcat-o in picioare pe Dynamo Kiev chiar in capitala Ucrainei. continuă pe Online Sport

Revine Champions League: Barcelona, fara Messi impotriva lui Mircea Lucescu

Dupa o pauza pentru meciurile echipelor nationale, Champions League revine in forta cu etapa a patra din faza grupelor. Mircea Lucescu a primit o veste buna inainte de duelul cu Barcelona: catalanii au venit in Ucraina fara Lionel Messi, odihnit pentru meciurile din LaLiga. Intra in material pentru a vedea programul meciurilor si al televizarilor.

Mircea Lucescu, viral in toata presa dupa ce i s-a citit pe buze ce i-a putut spune lui Koeman

Dinamo Kiev a suferit o noua infrangere in fata Barcelonei, in grupa G a Ligii Campionilor, scor 0-4. De data aceasta, formatia pregatita de Mircea Lucescu nu a mai repetat jocul bun din tur. Pierdea atunci pe Camp Nou, 1-2, dar la capatul unui meci in care a ratat multe sanse. Cu o echipa improvizata, .

Champions League: Barcelona si Juventus au obtinut biletele pentru optimi (Rezultatele serii)

Dinamo Kiev, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a fost invinsa, marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 0-0), de FC Barcelona, in etapa a IV-a a Grupei G din Champions League. De la FC Barcelona au lipsit mai multi jucatori importanti, intre care Leo Messi, menajat, Ansu Fati si Gerard Piquet, accidentati. Antoine Griezmann, Jordi Alba si Ousmane Dembele au inceput partida ca rezerve.

Mircea Lucescu, meci de totul sau nimic, diseara, cu Barcelona: Trei posturi transmit partida

Dupa doua saptamani de pauza pentru meciurile internationale ale primelor reprezentative, Liga Campionilor revine, diseara, cu primele intalniri din etapa a 4-a din faza grupelor.

Ce a spus Mircea Lucescu dupa 0-4 contra Barcelonei

Dinamo Kiev a pierdut cu 4-0 meciul disputat pe propriul teren impotriva celor de la FC Barcelona, oaspetii evoluand in Ucraina cu o echipa fara multi titulari accidentati sau menajati, cum ar fi cazul lui Messi si de Jong).

O surprinde Mircea Lucescu pe Barcelona?

Dynamo Kiev primeste, marti seara, vizita Barcelonei, intr-un meci din etapa a 4-a in faza grupelor Champions League.

Umilinta pentru Mihai Tudose la Iasi: Primarii si presedintii organizatiilor judetene au lipsit in masa de la o intalnire cu vicepresedintele PSD

Fostul premier Mihai Tudose si gruparea care se afla acum la conducerea PSD Iasi au fost umiliti recent la ceea ce ar fi trebuit sa fie o intalnire cu alesii social-democrati din judet. Asta pentru ca la.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2402 seconds )