Libnet.ro
UNICEF

01:05

Una din cele 21 de persoane aflate in greva foamei in fata combinatului Amurco Bacau a fost transportata cu o ambulanta la spital

B1 B1,
Una din cele 21 de persoane aflate in greva foamei in fata combinatului Amurco Bacau a fost transportata cu o ambulanta la spital

O femeie de 49 de ani, facand parte din cele 21 de persoane care tin greva foamei in fata combinatului de ingrasaminte chimice Amurco Bacau, a fost transportata cu o ambulanta la spital, in noaptea de. continuă pe B1

Ea este una din cele mai PERICULOASE femei din lume. I se spune Regina Antraxului

Numele ei este Claudia Ochoa Felix si este una din cele mai periculoase femei din lume. Conduce cu mare iscusinta unul din cele mai mari carteluri de droguri din Mexic, iar politia nu a reusit pana acum sa o.

Bacau: 21 de fosti angajati ai combinatului chimic Amurco, in greva foamei

21 de fosti angajati ai Combinatului Amurco Bacau, disponibilizati colectiv in urma cu o luna, au intrat in greva foamei in fata unitatii din cauza neplatii de catre patronat a salariilor compensatorii,.

FOTO VIDEO Muncitori de la Amurco, in greva foamei. O femeie de 49 de ani a fost transportata de urgenta la spital

20 de angajati ai fabricii de ingrasaminte chimice Amurco din Bacau sunt de doua zile in greva foamei. Oamenii protesteaza deoarece nu si-au primit lefurile de patru luni, iar cei care au fost disponibilizati nu si-au incasat salariile compensatorii.

Cele 11 persoane retinute in urma perchezitiilor de la MediaPro vor sta dupa gratii 30 de zile

Cele 11 persoane care au fost retinute ieri in urma perchezitiilor care au avut loc la mai multe adrese din Bucuresti si din Ilfov, inclusiv la studiourile MediaPro din Buftea, au fost arestate miercuri de magistratii Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este definitiva.

Peste 380 de persoane aflate la bordul unei navete de transport au fost evacuate din tunelul de sub Marea Manecii

Cei 382 de pasageri aflati la bordul unei navete de transport masini-pasageri pe ruta Folkestone-Calais au fost evacuati luni, in timp ce se aflau in tunelul de sub Marea Manecii, din cauza unei probleme la.

CM Fotbal: James Rodriguez, una din senzatiile turneului final, tot mai aproape de Real Madrid pentru o suma imensa

James Rodriguez a fost unul din cei mai in forma jucatori de la Campionatul Mondial de Fotbal, columbianul impresionand la competitia gazduita de Brazilia. La inceputul turneului, atacantul avea o cota de piata de 35 de milioane de euro. In acest moment, AS Monaco cere pe el nu mai putin de 80 de milioane de euro.

Un montagne russe s-a blocat intr-un parc din California. 4 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale (VIDEO)

Un montagne russe a ramas blocat ieri seara in parcul de distratii Six Flags Magic Mountain din SUA, transmite AP. in urma acestui incident, patru persoane au fost ranite usor si alte 20 au ramas pentru cateva.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )